6ambler-Circles

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Fractal

Re: 6ambler-Circles

Příspěvek od Fractal »

nevim, podle mě takovým neustálým upravováním a tázáním se na ezone se toho moc nenaučíš, ty si musíš hlavně sám vybrat několik referenčních tracků (nikdy ne jenom jeden!) od různých producentů/projektů, které máš rád a jejichž zvuk se ti zdá prostě top, nejlépe ripnout přímo z origo CD, a porovnávat porovnávat, porovnávat... no a pak přibližovat, experimentovat, přemýšlet a zase porovnávat

a moje rada na závěr je, zapomenout na LANDR, ale to je fakt jen můj čistě osobní pohled na věc

gambler

Příspěvek od gambler »

Praveze mi to hodne pomaha..Pouzivam aj referencne tracky ale tak to mi naopak zas nepomaha vobec..
A dokoncil som tu pesnicku je to taky miz-mas,ale tie suby zmazane vo versoch fest pomohli to uz budem robit stale:)

gambler

Příspěvek od gambler »

Robim na jednej veci a mam tam taku marimbu alebo co to je a chcel by som poprosit niekoho o radu jak to zmixovat?Paci sa mi ten zvuk len neviem jak to spravit aby to nerezalo usi..Trochu som teraz studoval mid/side EQ a tiez co je to "maskovanie" no ale s touto marimbou si neviem rady..Stale je to akesi az prilis ostre..Mam to dat stereo ci mono?Pripadne nebije sa to s tym chelom?

Fractal

Příspěvek od Fractal »

no tak tu chromatickou perkusi nedávej moc nahlas a je to ne?

gambler

Příspěvek od gambler »

Potom ale pocut len transient a nema ten zvuk ziaden "objem",vies jak..

Odpovědět