Astroi
Re: Astroi
velmi sa mi to paci,naozaj vymakane, klobuk dole
> OBXD, Synth1, Charlatan, Lokomotiv, TAL Noisemaker a UHEho free VSTčka.
Absolutna top liga FREE pluginov z ktorych vacsina schova do vrecka aj drahe komercne veci
Absolutna top liga FREE pluginov z ktorych vacsina schova do vrecka aj drahe komercne veci

to album se bude jmenovat KOKOT Z BERLINA 

- Jirka Štolfa
presneji Manfred Kokot von Templin, Brandenburg, nur einen kurzen Spaziergang von Berlin entfernt
- Jirka Štolfa
..příjemně zapracovaný pohádkový motiv.
mně se to líbí! Hezky to odsejpá a zvuk je super. A betelná simulace megnetofóna! Za mě by to nemuselo být tak dlouhý.. 

- Jirka Štolfa
Nemuselo, no. Asi to nějak prostříhám. Kdyby někdo chtěl dělat remix, tak klidně nahodím smyčky do placu.
heh rozhodol si sa vstupit do vod Electrowave ? Melodie dobre, zvuky dobre, za mna mozno menej toho sidechainu az moc to hopsa, uvital by som to take volnejsie, menej utiahnute ..
simulacia tahajuceho magnetofonu je super napad !
simulacia tahajuceho magnetofonu je super napad !

souhlas s tou stopazi...
osobne se mi to libi, ale o kus min nez predchozi veci (nesouvisi se stylem). vsechno je tam fajn, ale chybi tam k tomu trochu nejakej zvrat, kterej by k tomu podle myho sedel.
osobne se mi to libi, ale o kus min nez predchozi veci (nesouvisi se stylem). vsechno je tam fajn, ale chybi tam k tomu trochu nejakej zvrat, kterej by k tomu podle myho sedel.
- Jirka Štolfa
to je analog delay s automatizací času, feedbacku a intenzity LFO modulace.

- Jirka Štolfa
Kdyby někdo chtěl uchovat, tak poslední možnost. Zítra mažu.