velmi pekneAxerathix píše:Som rad ze sa paciteraz sem dam nieco diatonicke s pred dvoch rokov.
Cyklus 4 Cesty
pre: flautu, klarinet, fagot, harfu, husle a violoncelo
Mam aj nahravku z koncertu prvej skladby, ale kedze mi hrali len tu a ostatne nemam na zivo, tak koli kompaktnosti som dal vsetko zo softu.
Axerathix - tvorba(vselico mozne)
Re: Axerathix - tvorba(vselico mozne)
tony9: v Reasone 4. Ta prva cesta pomocou klavesov nahravana, tusim aj 3tie ale 4ta bola vytvorena v SIbeliusovi a potom som exportol midi do Reasonu.
inac treba kliknut na link, mam dokopy 4skladby (ak mate zaujem vypocut vsetky), len tuto ukazuje iba jednu . Myslel som ze ked dam zdielat set, ze pod skladbou vytvori taky ten zoznam skladieb, ale nejako ho nevytvorilo.
inac treba kliknut na link, mam dokopy 4skladby (ak mate zaujem vypocut vsetky), len tuto ukazuje iba jednu . Myslel som ze ked dam zdielat set, ze pod skladbou vytvori taky ten zoznam skladieb, ale nejako ho nevytvorilo.
Na Reason je to paráda. Aspoń podle mě.
Já skládám ve Finale a pak exportuju midi do Cubase. A taky mám Korga TR - 61.
Já skládám ve Finale a pak exportuju midi do Cubase. A taky mám Korga TR - 61.
Možná sem nenáročnej,ale líbí se mi obě verze.Myslím ,že jakési detaily je třeba ještě doladit,veskrze šak dobrý počin,který má nápad a při poslechu vyžaduje pozornost jenž se nakonci nepromění v nechut. 

362