A tady je možnost si to poslechnout. http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =455632782
Super dík za kritiku... jo je to pod dekou, ale vlastně jsem písničku nahrál a vlastně ani nemíchal. Například na akustických kytarách v druhé části jsem zatím nepoužil vůbec žádný efekt, jen maličko stáhnul basy na eq... na mix se teprve chystám. Já spíš to chtěl posoudit zhlediska hudební produkce... nicméně až budu dělat mix, určitě to sem pustím a pozeptám se na postřehy znalců. elektrická kytara je příliš zastřená, chtěl jsem jí kulatou, ale je to "kulaté" až moc.Amorph píše:Zvukove je to takovy trochu nevymichany a cely pod dekou, ale kdovi kolik toho ma na svedomi myspace, tak tezko resit detaily.
Mam pocit, ze taky co mi to trochu snizuje je vyber/kvalita nekterych samplu. Neni to uplne ze samohrajky, ale o moc lepsi to taky neni.
Jo docela dobrý postřehy, dám bassu do mona, určitě to bude lepší.. no a ty bicí, to je moje slabá stránka. Prostě bicí neumím udělat... moji známý v indii dělají skvělý groovy, ale oni jsou teď zaneprázdnění a tady neznám nikoho, kdo by mi vyhovoval. V čem je dobrý dělat bubny? Já používám battery v Cubase. Jestli je něco lepšího, dejte vědětAmorph píše:Dzirka: z casti ty klavesy a z casti bici. Ale dost mozna to jeste vyladis v mixu. Jo a ta frettless basa mi prijde docela umela, no mozna je to hlavne tim, ze je rozhozena do sterea, coz mi prijde divny. Jinak hudebne je to fakt prijemny, jel jsem to asi trikrat dokola a dobry:)