biscuit - energizer
Pekny, sice nevim jak zvukove - posloucham to ted v noci na sluchatkach, ale naladou se mi to libi. Jak jsem ti psal driv, je slyset, ze pomalu nachazis svoji "polohu". Urcite te napadaj dalsi a dalsi napady, ktery by se tam mohli soupnout, ale u tyhle muziky jde spis o gradaci a jemny vrstveni temat. Myslim, ze se ti to tady dari zatim nejlip, co jsem od tebe slysel.
Jen tak dal
Jen tak dal
cece, dik mocdano píše:po dlhom case (naposledy to bola Upmanova klavirovka) konecne nieco, k comu jednoducho nemam co dodat... parada...
Me se to vubec, ale vubec nelibi, hroznej kopak, divnej syntak, rytmus na prd a nikam to nevede
Ba ne, opetne pripominka, ze se mam porad co ucit...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
thumbs up... basa kopak slapu v pohode, ceda s podobnou muzikou co mam sa chovaju podobne. osobne by som padom doprial trocha viac akordov ale nenudi to ani tak ako to je. ten lead okolo 3 min je troska nahlas si myslim
syncro: co je so subbasmi? nijak zvlast ich tam nie je... mam tu zgrabovany vinyl co basuje na 35Hz podstatne viac... (oldfieldov amarok, navyse ma pekne uzku drazku, 30" na stranu)
syncro: co je so subbasmi? nijak zvlast ich tam nie je... mam tu zgrabovany vinyl co basuje na 35Hz podstatne viac... (oldfieldov amarok, navyse ma pekne uzku drazku, 30" na stranu)
brooklyn: dik. vsechny bici stopy krome kopaku a nizkyho tomu jsem ruzne intenzivne namacel v jednom stejnym verbu na sendu - byl jsem s nim celkem opatrnej (mam nejak zafixovano, ze mene je vice
). k tem hihatkam se rozepis, nevim co mas na mysli. jedina prace co s hihatama delam, je nastaveni v sampleru (mmj. vol. env), na mixu potom reverb, nekdy trosku delay pro "zhusteni". rad se necham poucit, vim ze pouzivas vyspelejsi postupy nez ja