nechcete to splitnut ? mech chudakovi bodyiovi nezasierame thread...
Tyo mi to prijde hudebne plochy. Je to koncepcne svazany samo sebou. Bych tam rozvinul nak vic komunikaci mezi jednotlivejma elementama, obohatil o organicky prvky a prdnul nakej akusticky znejici beat, ke? Poslu libovej & inspirativni priklad, az vysampluju z vinylu.bodyia píše:Nový kus v osobním minimálním slohu, podobným cestami bych se nyní rád ubíral:
bodyia - Game (V2, 5MB)
Samozřejmě mě zajímá váš názor, budu povděčen každému posluchači, díky;)
Nedá mi to nevyjádřit se ke zvuku a nepřilít trochu oleje do flamu;) Kolikrát jsem si říkal, jak by byl život snazší, kdybych měl pár VA/Rom přehrávačů, nemusel řešit rozladění, CV převodníky, spoustu šavlí v mixu. Rukama mi prošly všechny Clavie, většina Accesů, pár VA Korgů, něco VA Yamah a imho krom VL1/7 ev. Prophecyho jsem nenašel nic, co by bylo inspirativní, co by dokázalo hrát tak živočiště a expresivně jako ty starý škopky. Třeba i levňoučký a relativně tenký Ensoniq ESQ s 8bit ROM vzorky, ale poctivým analogovým filtrem a analogovou cestou signálu má v sobě víc, než většina současných technologických divů.fova píše:Ty zvuky jsou fakt nadhera. Tucne, mohutne.
Ze bych si jakozto zaryty vst user prece jen koupil nejaky stary syntak...
Tak to je absolutní klasika, to znám;) Tenhle charakter zvuků je ale imho už moc retro, má v sobě takovou nerozvážnost/hledání 70tek, úplně mi to evokuje studenou válku, normalizaci..., osobně inklinuju spíš k charakteru první půlku 80th, kdy v poměrně krátkém mezidobí firmy vychrlily neuvěřitelný kvantum kvalitního gearu, na kterém se staví prakticky dodnes.80_psu píše: Tak z 30% relevantni ekvivalent myho navrhu k inspiraci shledas treba zde: http://users.skynet.be/fb841725/ORM/orm5.mp3
Mno spis SE-1X.ECSON WALDES píše:dendy píše:zabudniECSON WALDES píše:Ze by se ted eZone poanalogovatela ? Pred chvili byl zdejsim snem virus sound a ted se zda ze prichazi touha po moog soundu, kazdopadne ale dobra zmena k lepsimu, bylo na case : )
.prave som poslal Thomannovi prachy za Snow
))
sorry za offtopic.at slouzi Dendy ! ...... ale ne ze ho tu uvidim za mesic v jarmarku s heslem "prodam, nebo vymenim s doplatkem za Moog Prodigy" : )))
.
Mno, ale treba Prophet 08 nebo Andromeda, ty zvukem k VA dost blizidendy píše:ziadne VA nezahra to co kvalitny analog.. a ziadny kvalitny analog nazahra to co kvalitne VA