bodyia - Game

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
bodyia
Vybavení

bodyia - Game

Příspěvek od bodyia »

Nový kus v osobním minimálním slohu, podobným cestami bych se nyní rád ubíral:

bodyia - Game (V2, 5MB)

Samozřejmě mě zajímá váš názor, budu povděčen každému posluchači, díky;)
Naposledy upravil(a) bodyia dne 10 bře 2008 19:13, celkem upraveno 1 x.

dano

Příspěvek od dano »

No, vsetko, co by som na tejto skladbe vytkol bol zrejme tvoj zamer (hlavne zvuky bicich)... Takze ako spomienka na casy minule moze byt :-)

Poshook

Re: bodyia - Game

Příspěvek od Poshook »

bodyia píše:Nový kus v osobním minimálním slohu, podobným cestami bych se nyní rád ubíral:

bodyia - Game (5MB)

Samozřejmě mě zajímá váš názor, budu povděčen každému posluchači, díky;)
na spodkoch a nizsich stredoch je to hodne mis-mas, aj hudobne aj zvukovo. aj ked je skopek a la 80s, nazvuceny mi pride najlepsie z pouzitych zvukov

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

hudebne mi to prijde trochu 'na nahodu' a ty detuned plochy se zbytkem zneji trochu kakofonicky. ale v ramci aktualni retro vlny, kde se takovejhle urcitej 'punk' ve skladbe nosi, to muze bejt uspesny - ale tahle vlna se zase przo prezene.

dendy

Příspěvek od dendy »

ked sa ma niekto bude pytat aky je rozdiel medzi zvukom virtual analogov s potazmo vsti synthov a realnych analogov tak mu doporucim vypocut si tento track :-) proste real analog ultra-hardcore massive giant hamster brutal sound ... :-))

inak hudobne celkom divocina, tie rozladene pady mi tiez prisli uz na hranici kakafonie ale celkovo proste je jasne ze je to presne take ake si to chcel mat, je v tom jasne citit tvoj rukopis takze nema zmysel tu rozoberat co by sa dalo spravit inak - samozrejme kazdy z nas by tam spravil kopu veci inak ale to uz by nebol tvoj track ...

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

Po hudebni strance zupaaa!!! Jen ty zvuky mi prijdou misty taky az moooc detuned (v case 2:09 a 2:25 to primo taha za usi - nerozladily se ti nejak moc oscilatory??)... je to chvilemi uz takove moc skrabave... Asi bych pouzil mekci "jupiterovske" zvuky... ale pak by to bylo uz totalni retro pocatku 80. let :-D Fazit: palec nahoru! (bodyio, nemas to nahodou jako MIDI file? ;-))
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

To rozladění tam dělá Doepfer s FM modulovaným ocilátorem, produkuje to spoustu transcientů, které se mohou zdát jako rozladěné... ale je to v pořádku!;) Pracovně zkusím modulaci trochu ubrat, uvidím, co to s tím provede. Jinak plochy tam jedou z Unique a Tiraconu, JP8 by se tam hodil (samozřejmě) taky... unique je trochu syntex-like s ostřejším spektrem.

Rozhodně ale nesouhlasím, že je to mish-mach, harmonicky i zvukově je to dostatečně čitelné (na veškerém mém equipmentu včetně repráčků v notebooku).

Jinak původně byl zvuk hlavní linky mnohem agresivnější, nicméně moje drahá polovička mě přesvědčila ("ten Neptune prodej, tak nelibé zvuky...") jej nahradit (polysix v poly módu) a pak jsem již dostal schválení.

btw: Snare je VST Attack;) (v layeru s MAMem)
MIDI file? LSO pro V5...

Martin

Příspěvek od Martin »

Pěkný.
Bicí se mi moc líbí.
Čitelné to je.
Ještě bych tam hodil zpěvačku (filtrovaný back) a negra (tenký bass - nazpívaný na tužku).

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

Zdar Bohdane,

muzika se mi docela líbí, právě ty zvláštní harmonie. Rozladěný?? No jo, ale umně. Nepochybuju o tom, žes to tak chtěl, a kdyby ne, udělal bys to jinak.. Jediný co mě trochu neoslovilo je ten beat. Takový moc jednoduchoučký, nevýrazný - tím je to celý moc old. Je jasný, že je to věc názoru a já mám rád klubovky :) Ať se daří.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Super, jak pise dendy, uplne z toho jsou citit ty masiny ;)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Me se to libi, ma to KSICH a retro analog spinu kterou mam rad.

Na tu pecku se divam tak ze kdyby se ucesalo to pekelny rezladeni a udelala se velka basova linka a poradnej LinnDrum beat = trocha produkce, byla by to pecka ! : )

.

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Tak jsem naladil SH5ku a Polaris, lehce upravil modulaci na Doepferu a myslím, že pekelná disonance je pryč (ale pro náladu jí tam kousek zbylo;)). Když jsem včerejší verzi poslouchal dneska odpoledne, tak se mi to taky nějak extra nezdálo.
Kdyžtak k dispozici v prvním příspevku.

Ad drums - já mám naivitu a jasný beaty rád... ale nejsem bubeník, to bych se k tomu stavěl možná jinak. Ovšem za experimet by to třeba stálo.
Rozhodně díky.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

bodyia
Udelej export novejch naladenejch stop a posli mi to, udelam na tom produkci (Bici / Basa) a pak mix, bude to pecka ! : )

.

dendy

Příspěvek od dendy »

no je to lepsie teraz, aspon pre moje usi :)) .. ale neclipuje sa ti to tam nahodou ?? v niektorych pasazach pocut akoby to bolo skreslene (cely mix), nesiel si na mixe moc do cerveneho ? ;-)

Vey

Příspěvek od Vey »

Celkem v pohode retro .. Ale hudebne se mi libi vic Elbe _))

Odpovědět