bodyia - Game
bodyia - Game
Nový kus v osobním minimálním slohu, podobným cestami bych se nyní rád ubíral:
bodyia - Game (V2, 5MB)
Samozřejmě mě zajímá váš názor, budu povděčen každému posluchači, díky;)
bodyia - Game (V2, 5MB)
Naposledy upravil(a) bodyia dne 10 bře 2008 19:13, celkem upraveno 1 x.
Re: bodyia - Game
na spodkoch a nizsich stredoch je to hodne mis-mas, aj hudobne aj zvukovo. aj ked je skopek a la 80s, nazvuceny mi pride najlepsie z pouzitych zvukovbodyia píše:Nový kus v osobním minimálním slohu, podobným cestami bych se nyní rád ubíral:
bodyia - Game (5MB)
-
- Profesionál
ked sa ma niekto bude pytat aky je rozdiel medzi zvukom virtual analogov s potazmo vsti synthov a realnych analogov tak mu doporucim vypocut si tento track
proste real analog ultra-hardcore massive giant hamster brutal sound ...
)
inak hudobne celkom divocina, tie rozladene pady mi tiez prisli uz na hranici kakafonie ale celkovo proste je jasne ze je to presne take ake si to chcel mat, je v tom jasne citit tvoj rukopis takze nema zmysel tu rozoberat co by sa dalo spravit inak - samozrejme kazdy z nas by tam spravil kopu veci inak ale to uz by nebol tvoj track ...

inak hudobne celkom divocina, tie rozladene pady mi tiez prisli uz na hranici kakafonie ale celkovo proste je jasne ze je to presne take ake si to chcel mat, je v tom jasne citit tvoj rukopis takze nema zmysel tu rozoberat co by sa dalo spravit inak - samozrejme kazdy z nas by tam spravil kopu veci inak ale to uz by nebol tvoj track ...
Po hudebni strance zupaaa!!! Jen ty zvuky mi prijdou misty taky az moooc detuned (v case 2:09 a 2:25 to primo taha za usi - nerozladily se ti nejak moc oscilatory??)... je to chvilemi uz takove moc skrabave... Asi bych pouzil mekci "jupiterovske" zvuky... ale pak by to bylo uz totalni retro pocatku 80. let
Fazit: palec nahoru! (bodyio, nemas to nahodou jako MIDI file?
)

...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
To rozladění tam dělá Doepfer s FM modulovaným ocilátorem, produkuje to spoustu transcientů, které se mohou zdát jako rozladěné... ale je to v pořádku!;) Pracovně zkusím modulaci trochu ubrat, uvidím, co to s tím provede. Jinak plochy tam jedou z Unique a Tiraconu, JP8 by se tam hodil (samozřejmě) taky... unique je trochu syntex-like s ostřejším spektrem.
Rozhodně ale nesouhlasím, že je to mish-mach, harmonicky i zvukově je to dostatečně čitelné (na veškerém mém equipmentu včetně repráčků v notebooku).
Jinak původně byl zvuk hlavní linky mnohem agresivnější, nicméně moje drahá polovička mě přesvědčila ("ten Neptune prodej, tak nelibé zvuky...") jej nahradit (polysix v poly módu) a pak jsem již dostal schválení.
btw: Snare je VST Attack;) (v layeru s MAMem)
MIDI file? LSO pro V5...
Rozhodně ale nesouhlasím, že je to mish-mach, harmonicky i zvukově je to dostatečně čitelné (na veškerém mém equipmentu včetně repráčků v notebooku).
Jinak původně byl zvuk hlavní linky mnohem agresivnější, nicméně moje drahá polovička mě přesvědčila ("ten Neptune prodej, tak nelibé zvuky...") jej nahradit (polysix v poly módu) a pak jsem již dostal schválení.
btw: Snare je VST Attack;) (v layeru s MAMem)
MIDI file? LSO pro V5...
Zdar Bohdane,
muzika se mi docela líbí, právě ty zvláštní harmonie. Rozladěný?? No jo, ale umně. Nepochybuju o tom, žes to tak chtěl, a kdyby ne, udělal bys to jinak.. Jediný co mě trochu neoslovilo je ten beat. Takový moc jednoduchoučký, nevýrazný - tím je to celý moc old. Je jasný, že je to věc názoru a já mám rád klubovky
Ať se daří.
muzika se mi docela líbí, právě ty zvláštní harmonie. Rozladěný?? No jo, ale umně. Nepochybuju o tom, žes to tak chtěl, a kdyby ne, udělal bys to jinak.. Jediný co mě trochu neoslovilo je ten beat. Takový moc jednoduchoučký, nevýrazný - tím je to celý moc old. Je jasný, že je to věc názoru a já mám rád klubovky

- ECSON WALDES
- Profesionál
Tak jsem naladil SH5ku a Polaris, lehce upravil modulaci na Doepferu a myslím, že pekelná disonance je pryč (ale pro náladu jí tam kousek zbylo;)). Když jsem včerejší verzi poslouchal dneska odpoledne, tak se mi to taky nějak extra nezdálo.
Kdyžtak k dispozici v prvním příspevku.
Ad drums - já mám naivitu a jasný beaty rád... ale nejsem bubeník, to bych se k tomu stavěl možná jinak. Ovšem za experimet by to třeba stálo.
Rozhodně díky.
Kdyžtak k dispozici v prvním příspevku.
Ad drums - já mám naivitu a jasný beaty rád... ale nejsem bubeník, to bych se k tomu stavěl možná jinak. Ovšem za experimet by to třeba stálo.
Rozhodně díky.
- ECSON WALDES
- Profesionál