C9000 - Back in the Days
-
Re: C9000 - Back in the Days
je to vyborny. A to prave i proto ze to ma ten starej zvuk. Nicmene opravdu dobra hudba je vzdy nadcasova a chytne i kdyz ten styl neni zrovna in. A to je priklad tehle tvoji veci.
No přemýšlel jsem jestli tam ještě nepřimíchat nějakýho Wurlitzera nebo Rhodese aby se tam dostalo nějaký druhý hudební téma ,který by bylo podpořený dechama. No Třeba to ještě zkusim. Nejvíc by tam byl nějakej pěknej vokál od slyčné divy, s nakřáplým hlasem ala Duffy, sejmutej vintage mikrákem s trochu špinavým zvukem a malinkým zkreslením. No jenže divu nemám.boro píše:Super! Cas dobrej hudbe neskodi - ved Rob Swift vydal v 2010 album The Architect, ktory o 10 rokov potesi podobne, ako Soulful Fruit z 1997Taky tak. Neodolal by som a kvoli vlastnemu poteseniu tam hodil vintage synth solo akoby z Larry Levana.bassline píše:Fajn. Len skoda ze to nema vyraznejsie melodie.

Alebo funkove solicko zo solarisuc9000 píše:No přemýšlel jsem jestli tam ještě nepřimíchat nějakýho Wurlitzera nebo Rhodese aby se tam dostalo nějaký druhý hudební téma ,který by bylo podpořený dechama. No Třeba to ještě zkusim.
velka pecka !!
a hned to podporim vizualne, proste si nepomozem

a hned to podporim vizualne, proste si nepomozem

Dobře ty!
Dík. 70 tky mám moc rád. Třeba jednou zase přijde doba, kdy se budou nosit kotlety a kníry plný koxu budou na dením pořádku
Doufám že u toho flaschbacku budu.

Dík. 70 tky mám moc rád. Třeba jednou zase přijde doba, kdy se budou nosit kotlety a kníry plný koxu budou na dením pořádku

Poprvi si tu neco poustim vicekrat :]
Oo díky
Brzy bude hotová další zpátečnická pecka, tak doufám že taktéž potěší vaše uši.

Jo ale ty prvni noty ty kytarky basovy mi taky hned pripomeli BeeGees