Chronology Opening - hudba k audiovizualu
No podle mě tady spíš záleží taky do čeho přesně to je
do nějaké PC hry, filmu, televize nebo seriálu by to myslím šlo uplně v klidu... ale normální hubda na poslech to asi nebude že?
Spíš jako podklad k něčemu... a "podklad" co já vím tak nikdy nemusí být dokonalý... takže tady toto by se dalo docela dobře použít
ale záleží jako zase k čemu... to je můj skromný názor 

suhlasim, farba celkoveho zvuku nie je optimalna, chybaju hlbky, priestor a vseobecne naturalnost. problem je v tom, ze asi hluchnem a mam problem so stredovyskami a mozno aj v tom, ze skladbu som robil od 18:00 do 03:00 velmi intenzivne, co asi tiez nepridalo usiam na presnosti. jaj a este by som zabudol, asi som trosku prepiskol Character plugin na masteribiscuit píše:predesilam, ze to posloucham na shitoznich bedynkach..
prijde mi to jak k nejaky pc hre ve stylu age of empires - hudebne teda asi trefa do cernyho, jestli to ma bejt k necemu takovymu
zvukove mi to prijde trochu GM, kdyz jsem si precet vycet nastroju, tak me teda polilo horko a usoudil jsem, ze to bude nejspis bednickama. s chuti si to poslechnu vecer doma, kdyz nezapomenu.
ale stejne mi to zni na tu hromadu "akustickejch" nastroju trosicku sterilne - jinymi slovy: malo organicky

co sa tyka projektu, slo o draft na hudbu k intro videu o historii ludstva