Chronology Opening - hudba k audiovizualu
velice zajímavé hezké přechody hlavně se mi líbí ta indiánská záležitost prozradil by si mi v čem si udělal tu didžeridu nebo jak se tomu říká mám namysli tu dlouhou dřevěnou dutou trubku v té indiánské pasáži
ps:
ty acidové zvuky jsou myslím opravdu z toho syntrusu něco takového jsem tam registroval

ps:
ty acidové zvuky jsou myslím opravdu z toho syntrusu něco takového jsem tam registroval

MOTU Ethnoholodroid píše:velice zajímavé hezké přechody hlavně se mi líbí ta indiánská záležitost prozradil by si mi v čem si udělal tu didžeridu nebo jak se tomu říká mám namysli tu dlouhou dřevěnou dutou trubku v té indiánské pasáži![]()
ps:
Promin ale ten zvuk mi prijde takovej nejakej tenkej a malinko samohrajkovitej... jakoby chybelo "maso"... a spodky... co se hudby tyce se mi libi akorat ta kraticka pasaz s harfou, jinak mi to prijde, promin, misty jak do nejakyho soucasnyho odpocinkovyho serialu... Nicmene diky za ukazku, rad jsem si od tebe neco konecne poslechl!
(uz vidim jak mi tu deset lidi napise neco ve smyslu "se ukaz ty vole")
Cyrile posli nejaky svuj trackCyril píše:Promin ale ten zvuk mi prijde takovej nejakej tenkej a malinko samohrajkovitej... jakoby chybelo "maso"... a spodky... co se hudby tyce se mi libi akorat ta kraticka pasaz s harfou, jinak mi to prijde, promin, misty jak do nejakyho soucasnyho odpocinkovyho serialu... Nicmene diky za ukazku, rad jsem si od tebe neco konecne poslechl!

no slava, uz som si myslel, ze sa ti nieco staloCyril píše:Promin ale ten zvuk mi prijde takovej nejakej tenkej a malinko samohrajkovitej... jakoby chybelo "maso"... a spodky... co se hudby tyce se mi libi akorat ta kraticka pasaz s harfou, jinak mi to prijde, promin, misty jak do nejakyho soucasnyho odpocinkovyho serialu... Nicmene diky za ukazku, rad jsem si od tebe neco konecne poslechl!

predesilam, ze to posloucham na shitoznich bedynkach..
prijde mi to jak k nejaky pc hre ve stylu age of empires - hudebne teda asi trefa do cernyho, jestli to ma bejt k necemu takovymu
zvukove mi to prijde trochu GM, kdyz jsem si precet vycet nastroju, tak me teda polilo horko a usoudil jsem, ze to bude nejspis bednickama. s chuti si to poslechnu vecer doma, kdyz nezapomenu.
ale stejne mi to zni na tu hromadu "akustickejch" nastroju trosicku sterilne - jinymi slovy: malo organicky
prijde mi to jak k nejaky pc hre ve stylu age of empires - hudebne teda asi trefa do cernyho, jestli to ma bejt k necemu takovymu
zvukove mi to prijde trochu GM, kdyz jsem si precet vycet nastroju, tak me teda polilo horko a usoudil jsem, ze to bude nejspis bednickama. s chuti si to poslechnu vecer doma, kdyz nezapomenu.
ale stejne mi to zni na tu hromadu "akustickejch" nastroju trosicku sterilne - jinymi slovy: malo organicky