City of Autumn - Perpetual Run
City of Autumn - Perpetual Run
http://bandzone.cz/cityofautumn
Poslední věci, které jsem sem dával, byly tušim "Save Your Souls"a "Hunting For Stars" ještě s Sheavie (zpěvačkou) a většina komentářů byla směrem k jejímu hlásku, nebo chemickým kytarám... Tak v obou věcech jsme trochu zapracovali, máme zpěváka, trochu jiný zvuk kytar a konkrétně tenhle song (úplně nahoře v playlistu) trochu přitvrdil... co na to říkáte?:) Je to samozřejmě, stejně jako ty ostatní - starší - songy na bandzone, jen ukázka.. konkrétně 1:57 dlouhá...
Poslední věci, které jsem sem dával, byly tušim "Save Your Souls"a "Hunting For Stars" ještě s Sheavie (zpěvačkou) a většina komentářů byla směrem k jejímu hlásku, nebo chemickým kytarám... Tak v obou věcech jsme trochu zapracovali, máme zpěváka, trochu jiný zvuk kytar a konkrétně tenhle song (úplně nahoře v playlistu) trochu přitvrdil... co na to říkáte?:) Je to samozřejmě, stejně jako ty ostatní - starší - songy na bandzone, jen ukázka.. konkrétně 1:57 dlouhá...
-
- Profesionál
Prijde mi to trochu prvoplanove zamereny na posluchace Linkin Park. A jako posluchaci hard&heavy mi tva poznamka, ze jste "pritvrdili", prisla docela vtipna, ale neber si to osobne 
Na druhou stranu pokud se oprostim od toho, ze mi tento styl naprosto nic nerika, tak ciste remeslne je to slusne udelane. Jen mi v tom chybi nejaka umelecka aspirace, nejake sdeleni nebo proste cokoli, co to oddeli od bezne komercni produkce, ale to uz jsem asi staromodni.

Na druhou stranu pokud se oprostim od toho, ze mi tento styl naprosto nic nerika, tak ciste remeslne je to slusne udelane. Jen mi v tom chybi nejaka umelecka aspirace, nejake sdeleni nebo proste cokoli, co to oddeli od bezne komercni produkce, ale to uz jsem asi staromodni.
No zvukově je to fakt hrůza
, ale jestli něco umíš, tak je to dost dobře kopírovat ten zápaďáckej styl... Hrozně to z toho leze. Mě to asi zklamalo, s tou zpěvačkou to mělo takovej jinej nádech a vůbec nejvíc se mi líbila ta první... Tam sem si říkal, že to fakt má budoucnost... Takhle sice taky, protože lidi to sežerou, ale pro mě je to tak trcohu nuda... odprostit se od těch čtyřakordovejch koleček a trochu si hrat s hudbou, dat tam vic sebe nebe sebe zkrz hudbu najit. Sice už nemáte v názvu klauna a takhle kaluny dál děláte...
Jinak PEACE

Jinak PEACE

a) nápady: přesně tak, už neskládáme, už vyrábíme
... 100 je nemilé číslo
b) zvuk: Zvuku rozhodně neprospívá ani fakt, že mix vokálů je prostě jen připojenej k 192 kbps hlasitostně namaxovaný mp3ce hudby
... ale nevidim důvod, proč se s tim dělat jinak, protože takhle to dle mého docela funguje a lepšim mixem z toho sami nic moc víc nedostanem
a 100 je nemilé číslo.. Ale ano, basy jsou asi rozplizlé...
c) linkin park: linkinpark stárnou, půjdou do starého železa.. that's where we take over
... navíc ZAS tolik LP to neni, jenže když spousta lidí už mistaken označovala za LP, je tohle ještě víc LP, to ano..

b) zvuk: Zvuku rozhodně neprospívá ani fakt, že mix vokálů je prostě jen připojenej k 192 kbps hlasitostně namaxovaný mp3ce hudby

c) linkin park: linkinpark stárnou, půjdou do starého železa.. that's where we take over

-
- Profesionál
Sem to rychle probeh... jako demo dobry... skoro nic tam ale nema uder (zvukove), to mi pride jako zasadni problem, mozna je to tim, ze z toho nekdo odendal naprosto vsechny spodni stredy a nechal jenom basy a vrsek.
Vokaly a kytary mi moc nevadily, vono jim zas nestoji moc veci v ceste, takze se dobre prosadej cely.
Nejhorsi sou na tom vlastne bici a basa a zpusob jak je to smichany.
Jinak je to asi pop jak ma bejt a nemuzu rict, ze by to nefungovalo.
Vokaly a kytary mi moc nevadily, vono jim zas nestoji moc veci v ceste, takze se dobre prosadej cely.
Nejhorsi sou na tom vlastne bici a basa a zpusob jak je to smichany.
Jinak je to asi pop jak ma bejt a nemuzu rict, ze by to nefungovalo.