V první řadě mě fascinuje, že ještě pár let zpátky udělat takový video by bylo krajně nemožný, nebo by člověk potřeboval minimálně nějaký ten milión. Jde to dopředu tak rychle, že to nějak nestíhám. Když jsem začínal ve 13. letech hrát, měl jsem ručně vyrobenou el. kytaru ze španělky. Dnes, můj 12. let starý syn, má kopii stratocastra, gibsona, dvě komba, cry baby, distortion boss a už natáčí s kapelou. Ty technický předpoklady pro dnešní kapely jsou neuvěřitelný. Dokonce mohu říct, že muzikantsky je na tom mladší generace výborně, ale trochu mi tam něco schází.... Tak to jen takový úvod. Zpěvák má talent, definitivně. K té angličtině - to je myslím problém východoevropských kapel, neboť otázka vždycky je, jakýmu přízvuku se přizpůsobit, pokud angličtina není náš rodný jazyk.. měl bych zpívat londýnsky, liverpoolsky, irsky, kalifornsky, newyorsky, jížansky, kanadsky.. češi zpívající anglicky mají svůj typicky český přízvuk s jakousi příměsí pseudoameričtiny. Nevím, zda to zní dobře rodilému angličtináři, mě to moc dobře nezní. Osobně se mi líbí víc britský přízvuk než americký a mám pocit, že pro nás východoevropany je přirozenější než třeba americký, proto bych se možná na něj zaměřil. Jinak je to pěkný, hudební potenciál to má, rozhodně... mě tam vadí samozřejmě ten pokus za každou cenu napodobovat anglo-americkou scénu, čímž se kapele zavírají dvěře do světa, protože ve světě není nikdo zvědavý na českou napodobeninu amerických kapel. Ale na český scéně to šanci rozhodně má. Moc se kluci omlouvám za kritiku, jen mi to nedá. Jetě mi vadí takový ty puberťácký prvky v tom klipu, ten rozvášněnej pár, s kytarou za postelí... ale to je jen můj problém, neboť klip je asi mířen na určitou věkovou skupinu, do který už nepatřím (tím nemyslím, že jsem starej, ale že mi není náct.). Držím palce