vidim tam nejaké základné bicie , ale asi bicie vyrábaš nejak inak .. aj by som si chcel zahrať bicie do toho možno stiahnem track a skusim
Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho úlety...
paráda , strašne ma berú teraz zvuky suitcase a vlastne všetkých elektrických pián , také rafinované akordy, solička ale chapem že tvoja muzikálnosť sa potrebuje vyřádit na všetkom
čo máš
vidim tam nejaké základné bicie , ale asi bicie vyrábaš nejak inak .. aj by som si chcel zahrať bicie do toho možno stiahnem track a skusim
Bicie su z ipad-u, "Soft drummer" sa to volá...
U tebe Zorane je na místě slovo kreativní.
Zní to velice přirozeně.
Líbí se mně, jak umíš využít mašinky.
Zní to velice přirozeně.
Líbí se mně, jak umíš využít mašinky.
Ano .. Dedka je radost poucuj aj na zivo, to len tak kecame debatujeme, on si sadne za klavesy a len tak mimchodom zacne daco hrat - a je to vzdy pecka 
trochu skľudníme hormón, taká nedeľná chvíľka synthézie. Bez rytmiky a bez loopra...
Musím uznať, že sa zlepšila aj vizuálna kvalita tvojích videí a to nielen technicky ale aj tématicky graficky , tá hlava so slúchadlami , pekná lampa , dream gear setup a špičkový performance. Nezvyknem rozdávať like na videá len tak, teraz ale musím 
nejde mi do hlavy jedna vec dedko.. ako je mozne ze mas len 31 followerov na YT .. daco s tym treba spravit, su YT kanaly co maju 1000x tolko ako ty a kvalitu ani desatinu z toho co ty !!!
pocuvaj, tagujes ty tie videa ? lebo ak nie potom ta kopa ludi nenajde .. a je to skoda, zasluzil by si si vacsie publikum ...
pocuvaj, tagujes ty tie videa ? lebo ak nie potom ta kopa ludi nenajde .. a je to skoda, zasluzil by si si vacsie publikum ...
Jammix, díky, robím čo môžem.
Dendy, to vieš, nie som marketingový mág. Robenie diery do sveta nechám iným, na to nemám čas, ja sa chcem občas zabaviť so synťákmi.
Dendy, to vieš, nie som marketingový mág. Robenie diery do sveta nechám iným, na to nemám čas, ja sa chcem občas zabaviť so synťákmi.
dedko: líbí se mi mimo jiné tvůj timing, je vidět, že máš něco odehráno 
Hehe, pekne povedané že sa občas netrafím...
...a komu sa nechce dívať na môj ksicht tak tu sú iba zvukové stopy z tých youtube videí...
https://dedko.bandcamp.com/album/live-i ... -standards
https://dedko.bandcamp.com/album/live-i ... -standards
- Greyhound90
Dedko to řekl velmi hezky česky: ser.. e na popularitu a baví ho muzika, kterou dělá..A dělá to sakra dobře. Kdo chce tak si ho najde. Mám rád tyhle lidi.
> Kdo chce tak si ho najde
To je prave ten problem - nenajde. Internet je tak zahlteny balastom, ze hladat v nom kvalitu je poriadne tazke a najma vela ludi to ani nevie. Takze ma zmysel trosku robit self-promo, hlavne ked mas tu kvalitu ... Prave aby sa to dostalo k ludom co to vedia ocenit.
To je prave ten problem - nenajde. Internet je tak zahlteny balastom, ze hladat v nom kvalitu je poriadne tazke a najma vela ludi to ani nevie. Takze ma zmysel trosku robit self-promo, hlavne ked mas tu kvalitu ... Prave aby sa to dostalo k ludom co to vedia ocenit.