Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho úlety...
Dendy: tohle bych ti podepsal.
Kdyby dedko nedal o sobě vědět, apoň tak jak dal, tak bysme se o něm nikdy nedozvěděli.
Kdyby dedko nedal o sobě vědět, apoň tak jak dal, tak bysme se o něm nikdy nedozvěděli.
pridávam sa do skupiny plyšákovcov..
!!!UPOZORNENIE!!! nasledujúce video je odstrašujúci príklad
1. Ak hráte na skúšobni nahlas, tak až po 5 minútach zistíte že synťák je rozladený, resp. dovtedy vám to až tak nevadí,
2. ak ste dlho necvičili, tak 8 minút hrajú ruky automaticky kokotiny, až potom "niečo" príde,
3. hajzel plyšák ťa na to neupozorní, nabudúce ho vymením.
!!!UPOZORNENIE!!! nasledujúce video je odstrašujúci príklad
1. Ak hráte na skúšobni nahlas, tak až po 5 minútach zistíte že synťák je rozladený, resp. dovtedy vám to až tak nevadí,
2. ak ste dlho necvičili, tak 8 minút hrajú ruky automaticky kokotiny, až potom "niečo" príde,
3. hajzel plyšák ťa na to neupozorní, nabudúce ho vymením.
-
dakujeme za dedove ulety!! velmi si to vzdy uzijem a teraz este aj dcera ze to je dedo s plysakom ale to neni nas dedo )) a uz si len hlavou kyvka (3roky) super
Kdybys to dával na Spotify, tak to hned hodim do nějakého playlistu "space blues." Plyšák neplyšák, pěkně to uteklo.
tak zas jedna bezmyšlienkovitá syntonania... je dneska také depkové počasie...
žiadne úpravy obrazu ani zvuku, dlhé a nudné, ale sú tam aj svetlé momentíky...
žiadne úpravy obrazu ani zvuku, dlhé a nudné, ale sú tam aj svetlé momentíky...
jako jo, jsou tam slabsi mista na druhou stranu, kdybys takovouhle jednu session celou nahraval a pak poradne zeditoval, je tam materialu na cely jazz lounge house epcko... jen tomu dat aranz, lepsi beat a zvukove to usadit. napady mas fajn
Hezky se mi u toho uklízelo nádobí Jsou tam dobré momenty, ba celé pasáže. Ty leady jsdou z Ulimooga? Líbí se mi hodně.
Leady sú vždy ulimoog+niečo z qs300
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
zombik spred 10 rokov, teraz live
[youtube]https://youtube.com/clip/UgkxbrPHSgSSZS ... josAMEeA45[/youtube]
Pěkně vám to hraje! Kéž by náš bubeník uměl half-time shuffle
A ještě dvě věci:
čím to ovládáš přepínání presetů?
velmi oceňuju plynulé střídání clavinetu a dechů v Pick up the Pieces, to mi nikdy nešlo.
čím to ovládáš přepínání presetů?
velmi oceňuju plynulé střídání clavinetu a dechů v Pick up the Pieces, to mi nikdy nešlo.
Nalavo mam ipad, v ňom beží setlist maker, ten mi prepina presety v yamahe a kurzweili. V pick up mam dole clavinet, v strede dychy, tie si nastavím na zaciatku skladby, potom už neprepinam. Na tej hornej klaviature idem VSTI z notebooku, tie si prepinam na nanokontrol-e
Uz ani komentar k tomu nedam, kto chce si vypocuje...