škoda. možná kdyby ses bavil k věci, možná by ses časem něco dozvěděl. třeba to, že k tomu, aby to znělo aspoň jako big room, bys to měl zvukově trochu posunout. a že i když je big room často docela povrchní záležitost, pořád stojí na zvuku a ti nejlepší ho mají opravdu propracovanej. drop musí fungovat. tobě to hraje spíš jako nějaký eurodisco z devadesátek. beat bez nápadu, bez detailů, bez toho pravýho spodku. a motivy, které si bereš taky stojí převážně za starou bačkoru - céčka, holky z naší školky apod. wtf!? prostě dědečkovy vyvařený starý fusekle...
tohle není úplně typický, ale má to sakra koule:
zdraví meky žbirka
Electro House, Big Room, Progressive House
Re: Electro House, Big Room, Progressive House
Myslíš, že jsem schopný udělat zvukově srovnatelný track s Dmitri Vegas?
Řekl bych, že tohle tady nedokáže nikdo.. Pokud ano, tak sejmu nejeden klobouček..
Btw: Já přece nedělám jen tyto staré otrhovačky, to byl jen nynější chvilkový koncept, na který jsem se zaměřil, proto jsem u těchto skladeb využíval tento hudební styl.
Řekl bych, že tohle tady nedokáže nikdo.. Pokud ano, tak sejmu nejeden klobouček..
Btw: Já přece nedělám jen tyto staré otrhovačky, to byl jen nynější chvilkový koncept, na který jsem se zaměřil, proto jsem u těchto skladeb využíval tento hudební styl.
já nevím co všechno děláš, ale přes to bláto se mi tím ani na tvým youtube nechce prodírat. a navíc ty to vystrkuješ do popředí. nezazlívám ti, že děláš takový odrhovačky (to není myšleno zle), ale jestli děláš i něco serióznějšího, co vychází víc z tebe, tak si snad raději udělej alter ego, abys neodradil lidi, kterým se třeba z michala davida dělá špatně
promiň, že to zas zní jako rada (je to jen názor).
když budeš chtít, proč by ses nemohl dostat na úroveň týpků z belgie? maj taky jen jednu hlavu a dvě uši
v čechách je několik lidí, kteří by ti s dobře vyprodukovaným trackem v tomhle stylu dokázali, ve smyslu masteringu, pomoct tak, že by mohl bejt na srovnatelný úrovni. problém je, že tu mozaiku produkce a mixu, se všema potřebnejma drobnostma, který dělaj z průměrnejch tracků velký tracky, za tebe nikdo neudělá. tzn. že je k tomu bejt top potřeba hodně investovanýho času, kterej strávíš řešením toho, co hraje a co nehraje a proč.

když budeš chtít, proč by ses nemohl dostat na úroveň týpků z belgie? maj taky jen jednu hlavu a dvě uši

v čechách je několik lidí, kteří by ti s dobře vyprodukovaným trackem v tomhle stylu dokázali, ve smyslu masteringu, pomoct tak, že by mohl bejt na srovnatelný úrovni. problém je, že tu mozaiku produkce a mixu, se všema potřebnejma drobnostma, který dělaj z průměrnejch tracků velký tracky, za tebe nikdo neudělá. tzn. že je k tomu bejt top potřeba hodně investovanýho času, kterej strávíš řešením toho, co hraje a co nehraje a proč.
Ja sa v takychto styloch neorientujem vobec, ... ale pripomina mi to ten sound, ked k nam pridu kolotoce z Ceska a deti ma ukecaju.
------- Aaaaar ... juuuuuu ... redyyyyy ???!!!
--------
Btw. nenasiel som tam remix Scootera.
------- Aaaaar ... juuuuuu ... redyyyyy ???!!!

Btw. nenasiel som tam remix Scootera.
Já slyšel na tvym kanále jen všemožný ty předělávky a jistě to má svoje publikum. Umím si to představit někde na pouti, nějaký vesnický diskotéce v noci, na Silvestra na chalupě ve čtyři ráno, apod. Není na tom nic špatnýho, je to produkt. Ale poslouchat to za střízliva mě dost bolí, což je ovšem jen můj problém. Zvuk je, vzhledem k tomuhle použití, které předpokládám (ano, použití je lepší slovo, než poslech), podle mě ok.
MDudas: pouti tohohle typu na Slovensku jsou přivezený z Čech?
Fakt?
) Tak to sorry
MDudas: pouti tohohle typu na Slovensku jsou přivezený z Čech?

Použití... Cyril rulez 

Mozno do Ciech chodia ty zo Slovenska