Electro House, Big Room, Progressive House

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
fb_lukáš

Electro House, Big Room, Progressive House

Příspěvek od fb_lukáš »

Zdravím všechny producenty a nadšence do FL Studia!

V FL Studiu tvořím cca 5 let a byl bych velmi rád a vděčný, kdyby jste mi shlédli mé tracky na mém youtube kanále, které jsem vytvořil.
Pokud by se Vám moje tvorba líbila, budu rád za Váš odběr, popř. jinou zpětnou vazbu. Díky

https://www.youtube.com/user/Juwe91/videos

vasek

Re: Electro House, Big Room, Progressive House

Příspěvek od vasek »

Jenom dotaz - co Tě vede k tomu, co děláš? Proč si neskládáš vlastní melodie?

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Nedělám pouze remixy, ale mám i cca 10 vlastních tracků. Polovina z nich je i na mém youtube kanále.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jenom bych tě chtěl ubezpečit, že to není ani electro house, ani progressive house, ani big room, ale spíš agro disco. i když i použití slova disco se mi v tomhle případě celkem příčí, vzhledem k mé lásce k roots a funky discu.

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Čili z tvých slov vyplývá, že jsem vynalezl nový styl taneční hudby.
Agro disco jsem fakt nikdy neslyšel a řekl bych, že ani většina lidí zde na fórum.

vasek

Příspěvek od vasek »

Tak to se pleteš, Maxim Turbulenc zdá skoro každej.

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Co bych dal za spolupráci s Maxim Turbulenc. Snad se mi Kyklop někdy ozve na colab.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no tak maxim turbulenc už asi ne... tvl mě udivuje, že mě tahle "hudba" absolutně nezajímá a vím víc než ty.

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Asi nevíš co je recese.. A ano, jestli ti to udělá radost, tak si zvedni ego těmito poznámkami.
Proč si myslíš, že o tom víš víc než já? Že sis poslechnul pár tracků u kterých je pojmenování electro house? Jestli sis všiml, tak tohle pojmenování mám skoro u všech skladeb, a to především z důvodu, že tento výraz (styl hudby) lidé vyhledávají nejčastěji.
Já jsem tady chtěl pouze názor na tyto mé tracky (remixy).
Rozhodně jsem nechtěl, aby si tady na mě nějaký ,,chytrák" za klávesnicí zvyšoval svoje ego.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

recese? tady není recesní klub. a to, že o tom vím víc než ty byla narážka na to, že kyklop není v maxim turbulenc.
jinak jsi na omylu, své ego si tady naopak špiním, když se snažím normálně diskutovat s někým, kdo dělá z odrhovaček ještě něco úmornějšího a nazývá to stylem, který lidé nejvíce vyhledávají...

vasek

Příspěvek od vasek »

Chlapci (oba): je to nutný hned hrotit?
Lukáši, smiř se s tím, že na tomhle fóru s touto hudbou nezaboduješ. Toto není hudba pro někoho, kdo se ji sám snaží tvořit. Opravte mě někdo, pokud se pletu.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

já nic nehrotím :-) já jsem opravdu měl snahu o normální komunikaci. vlastně mě zajímalo, jestli je to vůbec možné, když někdo dělá tohle. říkal jsem si, že zkusím bejt přátelskej a najít společnou nit. ale jsem holt chytrák co má malý ego :-)

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Píšeš, že tuto hudbu vůbec neposloucháš, tak proč se zde vůbec vyjadřuješ? Já bych se rozhodně nevyjadřoval k nějaké hudbě, kterou neposlouchám nebo se o ní vůbec nezajímám.. Ale chápu, že se všude na fórech najdou tací, kteří musí okomentovat všechno.
To je jako kdybych já hodnotil tvůj styl Mekyho Žbirky nebo co to posloucháš (to nebyla urážka).

biscuit

Příspěvek od biscuit »

protože jsi zvolil chybný název tématu, tím to začlo.
mimochodem biely kvet ani catherine u mě v playlistu opravdu nenajdeš, přesto je znám - tím jsem jen chtěl naznačit, že i když něco neposlouchám, neznamená to, že bych o tom něco nemohl vědět. takže mi dovol, abych se vyjadřoval ke všemu, k čemu se mi bude chtít se vyjadřovat.

fb_lukáš

Příspěvek od fb_lukáš »

Ano, pane.
Tímto bych moc rád s tebou tuto diskuzi ,,o ničem" ukončil.

Odpovědět