epitaf zapomenutých
epitaf zapomenutých
Chtěl bych pozdravit všechny zdejší muzikanty a předem poděkovat za Vaše pohledy na mou skladbu . http://soundcloud.com/blato/tracks
Naposledy upravil(a) bláto dne 19 črc 2010 19:04, celkem upraveno 1 x.
- MonkeyFighter
Re: epitaf zapomenutých
a nejlip nekam kde se to da rovnou pustit, soundcloud atd..dostaneš víc komentů..
velká omluva ,už by to mělo být o.k. viz. link výše
počúvaj ma, skús porozprávať ako si to nahrával, momentálne som z toho voľajaký zmätený...
jak to myslíš dedko?
take jakesi divne to je ..
zvukově ,nebo kompozičně? 
kompozicne relativne ok .. skor zvukovo a hlavne zahrate je to tak dajako krivo ..
bolo by to dobre, nebyt tych tragickych bicich. mozno by tam ani nemuseli byt, alebo sa ich nauc programovat, alebo to daj spravit dakomu druhemu
ma to cele taky lofi necitatelny zvuk ale nevadi, dava tomu atmosferu
ma to cele taky lofi necitatelny zvuk ale nevadi, dava tomu atmosferu
díky za názor, v podstatě ty zastřené bicí jsou záměr,vůbec celkově jde o náladu celku
tie bicie nie su zastrcene, ale maju nevyrovnanu kvalitu samplov, sample su zle a cele bicie hraju debiliny, ktore tej skladbe vylozene ublizuju
nad těmi bicími určitě popřemyšlím.......nenapadlo mne že uplně celé hrajou debiliny,chvílemi tam je rytmus tanga kvůli jakésik expresi,ale v podstatě z jiných pohledů je jak vidím vysledek uplně opačný než jsem zamýšlel,beru názor o bicích každopádně jako přínosný,......co se týče celkového zvuku ,není to nejlepší (no skřapnul jsem to na sluchátkách,dobře mi tak),nechám uzrát a protáhnu to znova.
mozno by boli aj dobre, len su mimo rytmu a posobia cudzo, ako keby boli dorobene dodatocne. Skus ich nahrat rucne cez nejaky pad, niekedy to pomoze.