Gamblerove pokusy

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
IvanB

Re: Gamblerove pokusy

Příspěvek od IvanB »

však to neni až taká katastrofa, čo špekuluješ!? :D

gambler

Příspěvek od gambler »

Zdravim,snazim sa dokoncit jednu starsiu vec a neviem sa rozhodnut medzi dvoma verziami (pocul som to asi milion krat),tak by som potreboval nazor niekoho ineho..
Nie je ta druha verzia zmetocna? A pozor na usi-repraky nie je to zmixovane!!!!!

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

11 je mnohem lepsi
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

11 určitě. Ale ty profláknutý elektronický tleskání co jsou všude kam se podíváš od 0:15 bych naopak nahradil z verze 12 od cca 0:20 decentním luskáním zvukově se mi to líbí víc než elektrický tleskačky. Jinak jsem dost nepochopil to finále od 1.01? Doufám, že je to jen ukázka?

gambler

Příspěvek od gambler »

Ta 11 je asi taka plynulejsia co?Najhorsie na tom je ze 11 je uplne prva verzia co mi zabrala 20 minut casu,z brucha rychlo urobene melodie co ma zrovna napadli a preset zvuky na ktore som nahodou klikol..12 je asi 50 verzia s ktorou som stravil nejake tie hodiny..Cim viac sa s tym seriem tym je to horsie.. :x A vzdy je to tak,nechapem co robim na hovno..
Greyhound-tak ono ak by tie tlieskacky urobil zvukovo niekto kto to vie tak by neboli az tak zle ci?A od tej 1:01 to by mala byt akoze melodia spevu no v tej rychlosti som tam dal ten infantilny zvuk (predpokladam ze nan narazas)..Riesim to bud takto VOX zvukom alebo si do toho narychlo nieco "zaspievam" ,co ma zrovna napadne ,vo vlastnej vymyslenej reci,nejak takto :mrgreen:

Greyhound90

"12 je asi 50 verzia s ktorou som stravil nejake tie hodiny..Cim viac sa s tym seriem tym je to horsie.. A vzdy je to tak,nechapem co robim na hovno.." Přesně moje zkušenost. Nepárat se s tím a pryč od toho. Na hovno robíš právě to, že se do toho takto pak zamotáš. Mám to tak stejně :-) A taky je dobré si to pustit s odstupem času na druhý den. Večer se ti to zdá všechno perfektní.

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Hele, mě se líbí obě.

gambler

Příspěvek od gambler »

Dik,Jirko:)

dano

Příspěvek od dano »

Pacia sa mi obe verzie. Mozes dat von obe, nevidim v tom ziadny problem.

gambler

Příspěvek od gambler »

Existuje cisto len teoria na tvorbu bass lines?Stale neviem co s basou..Alebo bicie robim zle?Co je napriklad na tomto zle rytmicky?Bicie,basa,vsetko?:D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mix
jinak ty musíš vědět, jakej feel tomu chceš basou dát. jde o rytmus, feeling, groove. ale někdy je basa jen "aby dole taky něco hrálo" a nemusí to bejt špatně...

gambler

Příspěvek od gambler »

Tak hej,ono to nie je zmixovane este riadne,len nie som si isty ci by som taku vec chcel riesit mixom ak je zaklad zly?Myslis mixom,ze pomery,nabehy,chvosty?
Praveze aj viem pocitovo priblizne aky feel tomu chcem dat,len neviem naco sa sustredit..Citim ze tu chyba nejaky uder a tu by mozno malo "udriet" nieco ine.Proste mi ta tvorba rytmu pride strasne komplexna a komplikovana vec..Melodia,bicie,akordy, basa.
Chcem aby si basa isla svoj vlastny svet,nie len root notes a 1/4,1/8,1/16 rytmus.No este ked sa mi tam zasmotle kopak,to mi pride neriesitelne:)A to samozrejme este zalezi aj na dlzke not.. :roll:
Na druhu stranu co som videl nejake videa basakov,oni si pustia rytmus melodiu a zacnu valit basu a znie to zrazu super ucelene..Preto rozmyslam ci sa to vsetko da len basou poriesit..A ci existuje nejaka teoria..
Alebo treba len nad tym setiet 5 hodin a skusat?Lebo ja mam vacsinou taku skusenost ze cim dlhsie nieco upravujem tym horsie to je..

gambler

Příspěvek od gambler »

To som uz videl:)

Greyhound90

Jak jsi nahrával bicí? Moc se mi líbí.

Odpovědět