Geomystery - Sleeping Dragons

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Re: Geomystery - Sleeping Dragons

Příspěvek od dendy »

geomystery píše: Me hlavne nebavi se s tou jednou skladbou hrat tak dlouho. To vetsinou skonci neustalym predelavanim a naslednou ztratou puvodni energie coz vyusti v hlubokou depresi.
PRESNE rovnako to mam aj ja .. v nejakom momente mi doslo ze proste clovek zije prilis kratko na to aby sa nutil do robenia veci ktore ho nebavia .. odvtedy sa takym veciam proste vyhybam (nielen muzike ale globaln v zivote) .. je to jednoduchsie nez sa zda, proste sa staci rozhodnut ze co sa mi fest nechce nerobim - ono sa to vsetko vzdy nejak vyriesi same nakoniec, obcas mam az podozrenie ze toto je fakt len nejaky matrix, az tak zahadne to funguje hahaha :mrgreen:
geomystery píše:Dendy: Moc dekuju za podporu !
no nemaz zac, radsej mi uz posli tie linky na tie tracky co mas na doundcloude nech si ich mozem stiahnu do archivu :))

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Je vidět že je to hodně individuální.

Já si svůj postup zdůvodním následovně: v případě vlastní tvorby mi nikdo nedrží nůž na krku, není deadline. Proč spěchat? Taky se mi osvědčilo poslechnout věci s odstupem, no a je pravda, že mě tohle sraní ve skutečnosti vlastně baví. :D

Pěkně mi to vysvětluje práci s věcma, které deadline mají. Tam musí být člověk věcný, rychlý, přesný, ale taky se nemůže zabývat úplně každým detailem a uměleckým vypipláváním. Co nejrychleji dodělat, poslat, nechat si schválit a zapomenout. Pak už jen čekat na $$$. Pravda, tohle sraní mě ve skutečnosti neúprosně žere, a nemám kvůli tomu energii na vlastní věci.

dendy

Příspěvek od dendy »

fractal píše: no a je pravda, že mě tohle sraní ve skutečnosti vlastně baví.
A tam je pes zakopany ! potom je spravne ze to tak robis ..
fractal píše: Pěkně mi to vysvětluje práci s věcma, které deadline mají. Tam musí být člověk věcný, rychlý, přesný, ale taky se nemůže zabývat úplně každým detailem a uměleckým vypipláváním.
Jo presne pre toto som som uz pred rokmi striktne odelil muziku od prace. Muzika = zabava, praca = prijem. Aj ked mna aj ta praca (programovanie) bavi len tam mi nevadi ked to je praca, cize robim nieco pre niekoho ineho podla jeho zadania. Pri hudbe som to par krat skusal, a nieco som aj vypotil a zakaznik bol spokojny ale mna to velmi nebavilo..

Aj teraz robim factory presety do jedneho iOS syntaka co by mal koncom roka vyjst (Butter Synth, nieco ako Serum len na iOS) a typek co to kodi mi ponukol ci za to chcem niedo dostat zaplatene - normalne som odmietol lebo som len v polovici toho co som chcel spravit a viem ze keby som mal v hlave ze to je "praca" cize za to dostanem zaplatene uz sa nepohnem a nepravim nic :))))

Je pravda ze obcas dam dokopy napriklad preset banku ktoru potom predavam ale k tomu vzdy pristupujem skorej tak ze si to robim pre seba, pre moju buducu tvorbu, a ked uz to mam hotovre tak ako bonus to niekam hodim kde si to par ludi kupi :)

geomystery

Příspěvek od geomystery »

dendy píše:
18 říj 2022 14:33

Je pravda ze obcas dam dokopy napriklad preset banku ktoru potom predavam ale k tomu vzdy pristupujem skorej tak ze si to robim pre seba, pre moju buducu tvorbu, a ked uz to mam hotovre tak ako bonus to niekam hodim kde si to par ludi kupi :)

Přesně takhle to chci dělat s mojí hudbou.

Odpovědět