fractal píše: no a je pravda, že mě tohle sraní ve skutečnosti vlastně baví.
A tam je pes zakopany ! potom je spravne ze to tak robis ..
fractal píše: Pěkně mi to vysvětluje práci s věcma, které deadline mají. Tam musí být člověk věcný, rychlý, přesný, ale taky se nemůže zabývat úplně každým detailem a uměleckým vypipláváním.
Jo presne pre toto som som uz pred rokmi striktne odelil muziku od prace. Muzika = zabava, praca = prijem. Aj ked mna aj ta praca (programovanie) bavi len tam mi nevadi ked to je praca, cize robim nieco pre niekoho ineho podla jeho zadania. Pri hudbe som to par krat skusal, a nieco som aj vypotil a zakaznik bol spokojny ale mna to velmi nebavilo..
Aj teraz robim factory presety do jedneho iOS syntaka co by mal koncom roka vyjst (Butter Synth, nieco ako Serum len na iOS) a typek co to kodi mi ponukol ci za to chcem niedo dostat zaplatene - normalne som odmietol lebo som len v polovici toho co som chcel spravit a viem ze keby som mal v hlave ze to je "praca" cize za to dostanem zaplatene uz sa nepohnem a nepravim nic

)))
Je pravda ze obcas dam dokopy napriklad preset banku ktoru potom predavam ale k tomu vzdy pristupujem skorej tak ze si to robim pre seba, pre moju buducu tvorbu, a ked uz to mam hotovre tak ako bonus to niekam hodim kde si to par ludi kupi