Helfnut s MIXom MASTERom niekto pls
Helfnut s MIXom MASTERom niekto pls
Nazdars ...
Chcel by som poslat tuto skladbu (stopy) neakemu sikovnemu cloveku, ktory by spravil MIX, MASTER pripadne kludne aj neako produkcne zasiahol. Je tam zatial neaky pokus o MIX , ale viem, ze to bude stale slabe ked to budem robit sam doma.
OTAZKA: ci by ste vedeli odporucit niekoho dobreho, ktoby sa podujal na takyto styl, pripadne aky budget by som si mal nachystat.
nemam stym vobec skusenosti ako to funguje
Dikes za rady
Chcel by som poslat tuto skladbu (stopy) neakemu sikovnemu cloveku, ktory by spravil MIX, MASTER pripadne kludne aj neako produkcne zasiahol. Je tam zatial neaky pokus o MIX , ale viem, ze to bude stale slabe ked to budem robit sam doma.
OTAZKA: ci by ste vedeli odporucit niekoho dobreho, ktoby sa podujal na takyto styl, pripadne aky budget by som si mal nachystat.
nemam stym vobec skusenosti ako to funguje
Dikes za rady
Naposledy upravil(a) SLUMBER dne 04 kvě 2014 12:01, celkem upraveno 1 x.
Re: Helfnut s MIXom MASTERom niekto pls
Mocno fajna muzika. Poradiť neviem...
Tá zubná kefka, lietadlo a lieky -
Tá zubná kefka, lietadlo a lieky -

Nepomůžu ti ale musím říct BRAVO. Líbí se mi to moc.
Je to fajinove :-]
Tu na fore je dost profikov, teraz aby sa niekto nenahneval na mna :-] za poradie ake tu vymenujem, ale
Ivo, Ecson, Matucha, Brooklyn, a i. Staci dat tieto mena do SEARCH a je to :-]
Kazdy ma svoj pristup, vyber podla uvazenia, kontaktuj, ak sa dohodnes, vsetky detaily ti kazdy sam povie.
Budget… vec priority, ked uz chces dat nieco profi spravit, tak si zaplatis. Ked nie, nechaj to ako to je, je to pocuvatelne - slusne, nie je to hrozne.
Tu na fore je dost profikov, teraz aby sa niekto nenahneval na mna :-] za poradie ake tu vymenujem, ale
Ivo, Ecson, Matucha, Brooklyn, a i. Staci dat tieto mena do SEARCH a je to :-]
Kazdy ma svoj pristup, vyber podla uvazenia, kontaktuj, ak sa dohodnes, vsetky detaily ti kazdy sam povie.
Budget… vec priority, ked uz chces dat nieco profi spravit, tak si zaplatis. Ked nie, nechaj to ako to je, je to pocuvatelne - slusne, nie je to hrozne.
super dikes. Skusim sa im ozvat teda
chcel by som aby to znelo fajn ,ale nemam ani predstavu kolko moze stat takato zvukarska praca.

chcel by som aby to znelo fajn ,ale nemam ani predstavu kolko moze stat takato zvukarska praca.
ahoj, stylove mi to asi nejvic sedi k matuchovi... jinak kdybys chtel, klidne ti nezjistne smicham vlastni mix. neocekavej vsak zadnou pecku a ze to bude do druheho dne. na druhou stranu (cimz nechci rict, ze je to vyhoda) uz nejakou svou vizi zvuku mam a myslim, ze jsem se naucil ten otisk do nahravek uz i trochu predavat. posledni dobou si micham pro zabavu 

Vdaka za ponuky... oslovil som Matucha a on suhlasil, aj dal neake rady co este prerobit, tak ked bude nieco tak to sem nalepim.
a takto to nakonec zmixoval a zmastroval Matuch
Naposledy upravil(a) SLUMBER dne 04 kvě 2014 14:52, celkem upraveno 1 x.
Pecka...hraje to skvěle !!!
jen houst a vetsi kapky 
skvely panove!

skvely panove!
Moc pekny...
Zní to opravdu dobře ! 

Vsetko je to pekne, ale spevacka mi to nedovoluje nejako stravit...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.