Výběr zvuků a zvuk celkový = 80. léta? Budiž, však jsem tu známý "oldschoolista"rastis píše:kvalitu zvuku teraz neposudim... ale vyber zvukov a priestorove vyznenie je tak druha polovica 80tych rokov
inak je to pekne. ale nedorobene. je to iba podmaz. aby to bolo komplet, tak bud spev, alebo instrumentalka so solovym nastrojom, ktory tam doda nosnu melodiu a spravi z toho celok... vhodny kandidat je saxafon, elektricka gitara ... ... v tzv. "oplodnovacej" intonacii - to je taka, z ktorej vlhnu baby - teda aspon sa caka, ze by mohli
ako vravim - harmonia je to pekna... ma neviem preco napadol serial "Chlapi a chlapci" - to su tie zvuky, aj postupy a tam sa tusim aj vyskytovala taka podobna gitara

Nedodělané... Mrzí mě, že Ti to tak vyzní a možná tomu tak opravdu je, ale instrumentálka to je, včetně sólového nástroje, ač možná trochu nevýrazného.
Saxofon mě v této skladbě nenapadl, navíc se ho ve VST podání bojím - určitě by coby syntetický neměl ten správný feeling a zněl by hrozně a naživo nemám možnost ho nikým si nechat zahrát/ natočit. I když by se mi moc líbil a hodil.
Elektrická kytara - totéž v "bledě modrém", i když tam by se to možná dalo snáz, ale úmyslně jsem do této skladby elektrickou kytaru nechtěl, protože by rozbila tu zamýšlenou měkkost.
O spojení této skladby s "oplodňovací" intonací (jak píšeš Ty) jsem tedy skutečně a vůbec nepřemýšlel

Zajímavé je i Tvé přirovnání k seriálu "Chlapci a chlapi" - tak to mě tedy skutečně ani ve snu nenapadlo, že by to mohlo připomínat...
Navíc si muziku z tohoto filmu už nepamatuji, kromě (matně) písničky od Bartošové

Každopádně moc děkuji za komentář!