Hledám rapera/ku

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
MDudas

Re: Hledám rapera/ku

Příspěvek od MDudas »

Rytmus sa pocuvat neda, ale suhlasim, ze je lepsi, ako tieto ukazky... 8)

(trapil ma s tym Rit-hnusom kolega v praci kedysi, a nozik sa mi sam otvaral vo vrecku. Pan Patrik je kategoria cloveka max-primitiv. Ale posledne roky, to uz neni ono. Uz sa nejako spacifikoval. Asi starne. :wink: )

MCMarek

Příspěvek od MCMarek »

Co tu melete za pi--viny. Rád udělam spolupraci a těch de--lu neposlouchej! libijou se mi tvé beaty dival jsem se na bandzon

jackies

Příspěvek od jackies »

Jasně! Neposlouchej je kretény!
MCMarek ti to udělá.
Mohlo by to začít :
vlítnul jsem tam.... rok old topiko ....mám málo ram ...ťukito

moravskej akcent do toho a hustota 8)
muzikant

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nene kémo. todle je mikropenis komplex jak víno :-) nemá náhodou mcmarek email fregos20? 8)
tvl ani po roce z něj ta hořkost nevyčpěla...

Fregos 20:
Dělam beaty rád bych kdyby mě někdo za rapoval do beatů a nebo napsal názor www.bandzone.cz/fridozbeat

Obrázek

_________

františku, ti co ti radí nejsou vždy haters. když nepůjdeš do sebe kriticky a nebudeš si selektovat konstruktivní kritiku od výkřiků, nikdy nic nedokážeš. a můžeš mi říkat strýčku ;-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Poslechl jsem si ukázku a podle mě to může mít klidně potenciál do budoucna, rozhodně to neni uplně mimo (samozřejmě je to totál amatérský zatim, ale týpek neřikal nic o kvalitách svý produkce). Jestli mě osobně to baví je uplně irelevantní. Držim palce ať najdeš někoho na spolupráci. Zároveň doporučuju co nejvíc poslouchat konstruktivní kritiku (který se tu, pravda, moc zatím neobjevilo) a snažit se tak posouvát dál. Bolí to, ale je to nejlepší způsob.

P.S. možná byste mu mohli vy, co mu tady píšete, že to jsou sračky a podobně, alespoň víc konkrétně upřesnit, co zlepšit... protože z těchhle výlevů opravdu nemá šanci si nic odnést

biscuit

Příspěvek od biscuit »

cyrile, fridozbeat a mcmarek je jedna osoba. o tom je tu teď řeč.

jinak já doporučuju všem trochu víc vnímat věci v kontextu a do hloubky. když na to nemáte čas - ok, ale pak nedělejte to, že sem přiletíte, přečtete si tři slova z deseti a začnete moralizovat, že se tady někdo pouští do tvrdší argumentace.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Na tuto diskusiu som uz aj zabudol ! :lol:
biscuit píše: jinak já doporučuju všem trochu víc vnímat věci v kontextu a do hloubky. když na to nemáte čas - ok, ale pak nedělejte to, že sem přiletíte, přečtete si tři slova z deseti a začnete moralizovat, že se tady někdo pouští do tvrdší argumentace.
:palec+: :palec+: :palec+:
Pridavam sa a podpisujem !

Niektori z nas tu zjavne nemaju dost citlivy nos na exotov... a tak maju obcas pocit neuctivej kritiky bez respektu. :!:
Moj nazor je uplne iny - ak sa na Audiozone spusti ostrejsia kritika, obvykle lyncovany je hlboko pod standard,
a to nielen v jednej oblasti !!!
Ak nedosahuje hudobne ani priemer - mame ho tu doucovat zakladom rytmu, zakladom harmonie ako 4-7 rocne deti ? :shock:
Mame tu davat hodiny materinskeho jazyka ako na zakladnej skole? :shock:
A k tomu - ak nedosahuje priemer ani normalnym ludskym prejavom v komunikacii - potom co tam riesit ?!?! :x

Kazdy normalny clen tu rad pomoze. Ale musi to mat aspon nejaku zakladnu uroven ! Minimalne slusnost.
Toto neni nejaka psychozone.cz ... toto forum neni nato, aby vychovavalo stratene pripady, ktore doma
rodicia nevychovali...

Howgh.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nesleduju to tady denně, vůbec jsem nevěděl, kdo je pisatel... tak mi ho bylo líto

biscuit

Příspěvek od biscuit »

cyrile v pohodě. tohle je prostě normální reakce citlivýho člověka. já to tak mám obvykle taky. ale než se do něčeho vložím, zkusím se víc obeznámit s věcí, abych nenadělal víc škody než užitku. tady se to bohužel děje často.

já jsem opravdu vysazenej na různý nedospělý jedince, kteří si sem přijdou pro poplácání, a když ho nedostanou, začnou se chovat hloupě, nebo dokonce být sprostí. proto se s těmahle lidma moc nemažu. doma mě učili, že na hrubý pytel patří hrubá záplata.

mdudas: děkuju, že chápeš moje pohnutky. vystihls to přesně.

hidein

Příspěvek od hidein »

MCMarek makaj dalej citim tam iskricku talentu.Teraz po roku uz s novym nickom mali prist aj nove skladby a nie prezentovat stale tie stare na tie sa uz vyser a makaj na novych.Skus porovnat tvoje skladby s instrumentalmi na youtube.Najprv pocuvaj youtube a potom prepni na tvoju skladbu ak budes pocut rozdiel napis sem co si si vsimol.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

gamblere, kdybys daval pozor "pocit samoty 2016"...

Odpovědět