Hledám rapera/ku

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Fridozbeat

Hledám rapera/ku

Příspěvek od Fridozbeat »

Touto cestou hledám rapera raperku o spolupráci a kdo by mi zarapoval do mých beatů.
Beaty mám na bandzonu
www.bandzone.cz/fridozbeat zde najdete i kontakt na mě

Má první spolupráce Peace
Naposledy upravil(a) Fridozbeat dne 31 črc 2019 19:38, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Re: Hledám rapera/ku

Příspěvek od Pytkin »

Pocuval si tie svoje beaty ? Mas pocit , ze su OK ?

Fridozbeat

Jednu spolupráci sem měl...
A na bandzonu mi píšou...
Říkají mi ok...
A ještě mám slíbenou spolupráci s jedním raperem .....
Poslední spolupráce.....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jaky beat , taky reper .. Ale youtube znesie vsetko ..

smog

Příspěvek od smog »

Když ti píšou na bandzonu, tak lov tam, tam je podobná kategorie tvého levelu. Sem moc rapperů nechodí, možná žádnej :) ale nechci se nikoho dotknout...
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak dneska je takova doba. kazdej dela vsechno, kazdej vsemu rozumi a vysledky jsou takovyhle ;-)

smog: ale tak obcas se i tady nejakej oldskool rapovej typek ukaze, ze jo. "bohuzel" sem nechodi ta kategorie, o ktery asi oba piseme :-)

frido: hele, nehraje ti to. soustred se nejdriv na hudbu. rymy to nezachrani. btw. dobra hudba (i instra) funguji i bez hlasu.

jackies

Příspěvek od jackies »

Na světě je stejně krásně :)
muzikant

Fridozbeat

biscuit píše:
02 srp 2019 18:42
tak dneska je takova doba. kazdej dela vsechno, kazdej vsemu rozumi a vysledky jsou takovyhle ;-)

smog: ale tak obcas se i tady nejakej oldskool rapovej typek ukaze, ze jo. "bohuzel" sem nechodi ta kategorie, o ktery asi oba piseme :-)

frido: hele, nehraje ti to. soustred se nejdriv na hudbu. rymy to nezachrani. btw. dobra hudba (i instra) funguji i bez hlasu.
Jak mi to nehraje ten raper co rapoval to nebyl sem já

biscuit

Příspěvek od biscuit »

psal jsem nehraje, ne nerapuje.
prostě ti to hraje špatně - hudebně slabé, zvukově a "výrazově" snad ještě víc. jestli to sám nevnímáš a máš pocit, že to je dobrá produkce, patrně jsi na mrtvým bodě. každopádně s tímhle nemáš šanci se nikterak prosadit a jen velmi těžko tím oslovíš někoho schopného (pro doplnění vokální části i jakoukoliv jinou spolupráci).

jen tak pro srovnání si levelu:
https://freemusicarchive.org/genre/Hip- ... k_interest

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

"Padají mi slzy jako vločky na okenní rám.. v srdci mám zabodlej šíp.. byla to moje chyba co zlomila to nerozloučitelné pouto..." Vím jak ti asi bylo, ale vyse.. se na ní. Tohle k tvému věku patří. V sedmnácti jsem to taky takhle psal. Kdo nedostal od ženský kopačky ? Muzika dobrá. Jako začátečník myslím. Nenech se odradit. Pokračuj. Časem to vypiluješ a naučíš se to.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Greyhound90 píše:
06 srp 2019 22:44
V sedmnácti jsem to taky takhle psal.
Fridozbeat píše:
05 srp 2019 21:02
Jak mi to nehraje ten raper co rapoval to nebyl sem já
gh90: řekl bych, že jsi v takovým zašmodrchaným klubíčku... to bude asi věkem ne? ale neboj, já už to čekám taky každým rokem.

Fridozbeat

Greyhound90 píše:
06 srp 2019 22:44
"Padají mi slzy jako vločky na okenní rám.. v srdci mám zabodlej šíp.. byla to moje chyba co zlomila to nerozloučitelné pouto..." Vím jak ti asi bylo, ale vyse.. se na ní. Tohle k tvému věku patří. V sedmnácti jsem to taky takhle psal. Kdo nedostal od ženský kopačky ? Muzika dobrá. Jako začátečník myslím. Nenech se odradit. Pokračuj. Časem to vypiluješ a naučíš se to.
To sem nerapoval já
Uvedl sem jen mou spolupráci
Já dělám jen beaty

Greyhound90

Fridozbeat: OK beru to na vědomí.

Greyhound90

biscuit píše:
06 srp 2019 23:23
gh90: řekl bych, že jsi v takovým zašmodrchaným klubíčku... to bude asi věkem ne? ale neboj, já už to čekám taky každým rokem.
Asi jo. Neboj taky se dočkáš. Ale ještě jsem ve stavu kdy to chápu. :-)

gambler

Příspěvek od gambler »

Fridozbeat ze ti hanba nie je!Taku sracku zavesit na tuto VIP audio stranku ktora nema vo svete hudby a zvuku konkurenciu?!!

jackies-tvrdo cvicil na gitare a ako 20 rocny uz robil studioveho hraca pre mena ako Elvis alebo Hendrix.

Pytkin-sa ako 3 rocny naucil hrat od Chopina – Étude Op. 10 No. 4. V 5 rokoch pomocou pajkovacky a otcovho haraburdia z garaze poskladal vlastny syntak..Patent o 30 rokov neskor Predal Rolandu a ti z neho urobili Juno-60.

Biscuit-ako 4 rocny vdaka svojmu absolutnemu sluchu dostal pracu na letisku kde pomahal odhalit akekolvek anomalie a pripadne poruchy motorov.

A ty sem posles len take tuc tuc a este mas tu drzost chciet aby s tebou ktokolvek spolupracoval? Neslichane!

Odpovědět