Hledám rapera/ku
-
Hledám rapera/ku
Touto cestou hledám rapera raperku o spolupráci a kdo by mi zarapoval do mých beatů.
Beaty mám na bandzonu
www.bandzone.cz/fridozbeat zde najdete i kontakt na mě
Má první spolupráce Peace
Beaty mám na bandzonu
www.bandzone.cz/fridozbeat zde najdete i kontakt na mě
Má první spolupráce Peace
Naposledy upravil(a) Fridozbeat dne 31 črc 2019 19:38, celkem upraveno 1 x.
Re: Hledám rapera/ku
Pocuval si tie svoje beaty ? Mas pocit , ze su OK ?
-
Jednu spolupráci sem měl...
A na bandzonu mi píšou...
Říkají mi ok...
A ještě mám slíbenou spolupráci s jedním raperem .....
Poslední spolupráce.....
A na bandzonu mi píšou...
Říkají mi ok...
A ještě mám slíbenou spolupráci s jedním raperem .....
Poslední spolupráce.....
Jaky beat , taky reper .. Ale youtube znesie vsetko ..
Když ti píšou na bandzonu, tak lov tam, tam je podobná kategorie tvého levelu. Sem moc rapperů nechodí, možná žádnej ale nechci se nikoho dotknout...
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
tak dneska je takova doba. kazdej dela vsechno, kazdej vsemu rozumi a vysledky jsou takovyhle
smog: ale tak obcas se i tady nejakej oldskool rapovej typek ukaze, ze jo. "bohuzel" sem nechodi ta kategorie, o ktery asi oba piseme
frido: hele, nehraje ti to. soustred se nejdriv na hudbu. rymy to nezachrani. btw. dobra hudba (i instra) funguji i bez hlasu.
smog: ale tak obcas se i tady nejakej oldskool rapovej typek ukaze, ze jo. "bohuzel" sem nechodi ta kategorie, o ktery asi oba piseme
frido: hele, nehraje ti to. soustred se nejdriv na hudbu. rymy to nezachrani. btw. dobra hudba (i instra) funguji i bez hlasu.
-
Jak mi to nehraje ten raper co rapoval to nebyl sem jábiscuit píše: ↑02 srp 2019 18:42tak dneska je takova doba. kazdej dela vsechno, kazdej vsemu rozumi a vysledky jsou takovyhle
psal jsem nehraje, ne nerapuje.
prostě ti to hraje špatně - hudebně slabé, zvukově a "výrazově" snad ještě víc. jestli to sám nevnímáš a máš pocit, že to je dobrá produkce, patrně jsi na mrtvým bodě. každopádně s tímhle nemáš šanci se nikterak prosadit a jen velmi těžko tím oslovíš někoho schopného (pro doplnění vokální části i jakoukoliv jinou spolupráci).
jen tak pro srovnání si levelu:
https://freemusicarchive.org/genre/Hip- ... k_interest
prostě ti to hraje špatně - hudebně slabé, zvukově a "výrazově" snad ještě víc. jestli to sám nevnímáš a máš pocit, že to je dobrá produkce, patrně jsi na mrtvým bodě. každopádně s tímhle nemáš šanci se nikterak prosadit a jen velmi těžko tím oslovíš někoho schopného (pro doplnění vokální části i jakoukoliv jinou spolupráci).
jen tak pro srovnání si levelu:
https://freemusicarchive.org/genre/Hip- ... k_interest
- Greyhound90
"Padají mi slzy jako vločky na okenní rám.. v srdci mám zabodlej šíp.. byla to moje chyba co zlomila to nerozloučitelné pouto..." Vím jak ti asi bylo, ale vyse.. se na ní. Tohle k tvému věku patří. V sedmnácti jsem to taky takhle psal. Kdo nedostal od ženský kopačky ? Muzika dobrá. Jako začátečník myslím. Nenech se odradit. Pokračuj. Časem to vypiluješ a naučíš se to.
gh90: řekl bych, že jsi v takovým zašmodrchaným klubíčku... to bude asi věkem ne? ale neboj, já už to čekám taky každým rokem.
-
To sem nerapoval jáGreyhound90 píše: ↑06 srp 2019 22:44"Padají mi slzy jako vločky na okenní rám.. v srdci mám zabodlej šíp.. byla to moje chyba co zlomila to nerozloučitelné pouto..." Vím jak ti asi bylo, ale vyse.. se na ní. Tohle k tvému věku patří. V sedmnácti jsem to taky takhle psal. Kdo nedostal od ženský kopačky ? Muzika dobrá. Jako začátečník myslím. Nenech se odradit. Pokračuj. Časem to vypiluješ a naučíš se to.
Uvedl sem jen mou spolupráci
Já dělám jen beaty
- Greyhound90
Fridozbeat: OK beru to na vědomí.
- Greyhound90
Fridozbeat ze ti hanba nie je!Taku sracku zavesit na tuto VIP audio stranku ktora nema vo svete hudby a zvuku konkurenciu?!!
jackies-tvrdo cvicil na gitare a ako 20 rocny uz robil studioveho hraca pre mena ako Elvis alebo Hendrix.
Pytkin-sa ako 3 rocny naucil hrat od Chopina – Étude Op. 10 No. 4. V 5 rokoch pomocou pajkovacky a otcovho haraburdia z garaze poskladal vlastny syntak..Patent o 30 rokov neskor Predal Rolandu a ti z neho urobili Juno-60.
Biscuit-ako 4 rocny vdaka svojmu absolutnemu sluchu dostal pracu na letisku kde pomahal odhalit akekolvek anomalie a pripadne poruchy motorov.
A ty sem posles len take tuc tuc a este mas tu drzost chciet aby s tebou ktokolvek spolupracoval? Neslichane!
jackies-tvrdo cvicil na gitare a ako 20 rocny uz robil studioveho hraca pre mena ako Elvis alebo Hendrix.
Pytkin-sa ako 3 rocny naucil hrat od Chopina – Étude Op. 10 No. 4. V 5 rokoch pomocou pajkovacky a otcovho haraburdia z garaze poskladal vlastny syntak..Patent o 30 rokov neskor Predal Rolandu a ti z neho urobili Juno-60.
Biscuit-ako 4 rocny vdaka svojmu absolutnemu sluchu dostal pracu na letisku kde pomahal odhalit akekolvek anomalie a pripadne poruchy motorov.
A ty sem posles len take tuc tuc a este mas tu drzost chciet aby s tebou ktokolvek spolupracoval? Neslichane!