paci sa mi basa a ten sax riff na konci co znie jak z dialky ... moc pekna atmoska
ale 'spev' ma vyrusuje..keby chlap aspon na chvilu zavrel chlebaren nech mozem pocuvat hudbu ... a hajtky sa mi zda ze moc rezu...
... prislo mi to jako asi spis celkove, projevuje se to nejvic na hihat, cinelech a na sykavkach. Cili dost mozna to pujde doresit pri masteringu ...syncro píše: safa: Navejškování celý pecky (dořeším při masteru) nebo navejškování něčeho konkrétního (musel bych opravit v mixu)? Dělal jsem to včera pozdě v
Saša
solarfall píše:... a hajtky sa mi zda ze moc rezu...
jj ... tak jak jsem to psal už v prvním příspěvku ... tady :syncro píše:sparkX: Jasně, takže když se pak přidá kopák (první druhá třetí čtvrtá), tak ti to nepřijde, protože ten jede jako rovně a ty ostatní složky toho beatu jakoby usadí. Díky...
sparX píše:Rytmus bude správě (tj přesně okopírovanej z průběhu skladby) ale protože zde chybí další elementy zdá se jako nepřesný ... pokulhávající .. špatný ...
... to je to co jsem psal, Syncro ma k dispozici fenomenalni ragga basistku ...black_j0hn píše:jaks to udelal ze ta basa zni tak jak zni?
hehe - to vim i ja ze se tomu rika skanks. myslim, ze syncro to takhle udelal schvalne, protoze skanky jsou trosku cliche, ale presto hrozne dulezity a musej tam bejt. a co vim ja, tak se hodne vrstvej a neni to jenom kytara. ale o tom mi neprislusi se rozvadet, protoze sasa je o moc povolanejsi...peteness píše: ...tam jak se hajtka kryje s beglajt kytarou by se mi vic libila hlasitej ta kytara, bez flangeru a bez velkeho prostoru.....takova reggae klasika, jak ta kytara vzdycky kratce vrzne do rytmu.....