Díky moc za vaše názory...
Merlin: Já snad nikdy ani žádnou pecku v Dur neudělal člověče. A když hraju desky, tak si taky citem vybírám spíš ty teskný věci. Plážový reggae moc rád nemám, spíš ty žalozpěvy...
sparkX: Nevím, jestli jsem to správně pochopil. Zdá se ti ten beat nepřesnej? On je tam schválně takovej šafl, že třeba druhej rytmičák je hranej hodně dopředu. Perkuse a hajtku jsem zahrál ručně a taky schválně nekvantizoval, takže se to nepatrně tluče. Jenže to je přesně to, co jsem chtěl, aby ty bicí nezněly dohromady jako stroj. Ta pecka s kvantizovanejma bicíma nešlape, protože to jede hrozně rovně (zkrátka jako komp). Ten posun v gridu je celou skladbu skoro stejnej, takže jestli to na začátku po?apává, tak to vlastně stejně po?apává celou pecku. Z mýho pohledu to po?apává akorát, naopak jsem hledáním tohohle po?apání strávil hodně času...

Na perkuse se podívám (chorus), díky. V echu na 00:24 neslyším nic, co by bylo divně. Ono ten páskáč těžko vždycky nastavím úplně stopro přesně, ale to taky ani nechci, já tyhle nepravidelnosti celkem rád...
safa: Navejškování celý pecky (dořeším při masteru) nebo navejškování něčeho konkrétního (musel bych opravit v mixu)? Dělal jsem to včera pozdě v noci, možná už mý uši nebyly úplně mladistvý. Nebo už spíš nejsem úplně mladistvej já sám
Jinak je to zase míněný na desku, takže si s tím stereem nemůžu moc hrát, aby hlavní tlak zůstal pořád mono a hlavně to musí hrát na každým šitovým reggae sowndu.
Každopádně díky moc, kluci.
Saša