Díky. S marimbou teda taky má řada z vás problém, což je dostatečně vypovídající, že to asi nebude uplně OK.tomy45 píše:Priznam sa, ze i mne ta marimba tam akosi prekazala.
Osobne... mat takyto napad, song v takejto atmosfere a vlastne cely feeling skladby, tak urcite ten pop-ovy vplyv by som vypustil. Myslim si, ze tej skladbe pop influence skor ubera ako pridava. Resp. robi ju takou, ze presne zapada do akejsi skatulky.
Raz si mi spominal ze bicie ti trocha robia problem, a tu v tejto skladbe je to prave ta najslabsia cast.
Pop - Těžko v sobě dokážu potlačit něco, co chce ven. Samotnýho mě mrzí, že nedokážu oddělit takový ty ETHNO prvky od lehce alternativní POPiny, sou to dva styly, který mám rád, a který tak nějak (ne)přirizeně patlám do sebe už delší dobu - ale, není to právě to co, dělá autorskej rukopis, nevim, nepřijde mi že se to vylozene hádá a nepojí, je to proste zachycení materialismu a popu kterej se tady valí z každý strany s něčím niterním... .

Bicí no comment - tohle se musí řešit - do budoucna. Co se týče zvuků a aranží, tak sem s touhle věcí skončil, možná kdyby měl někdo zájem udělat REMIX, tak klidně...