![Obrázek](http://lukasrufer.wbs.cz/lunar5_-_stoned_in_tram_22.jpg)
Věnováno všem pražákům, kteří jezděj zhulený tramvají a užívaj si to.
frusciante sice hra vselijako kostrbato a rozladene, ale zato ma pravacku jak nikto iny a jeho hra v kapele slape jak hovado. okrem toho je aj vyrazny autor. aj ked priznavam, ze jeho gitarovanie ma moc pocuvat nebavi...delay píše:... Nemám žádný kytarový vzor, líbí se mi třeba ten Frusciante (a nemám rád kytaristy jako Vai a Satriani) a líbí se i jeho domácí nahrávky, který zvukově stojej za prd, kde jsou i chyby, a o kterých by jste třeba při izolovaném poslechu řekli, že jsou kokotinami nebo mu doporučili, aby už nehrál na kytaru, ale něco z toho leze... Zkrátka, každý hledáme něco jiného, ale děkuju...
No, NB nemam, zkusil jsem si to hodit do mobilu, abych zhruba slyšel podobně jako ty, a v tom případě bych měl možná podobnej názor, ale obávám se, že kdyby jsi slyšel kopák a basy od basybiscuit píše:ja jsem asi divnej, ale mne se ta kytara docela libi. jasne, ze to zni hodne "hobby" zahrany, ale jelikoz v nasi zemi se tenhle styl "lajdak" poji od nepameti s androsem, tam je mi to nejak prijemny. jako fakt je, ze nekdy je kytarista tak zhulenej, ze se zapomene skoro o pul doby, ale co uzposloucham jen na notasu, ale i tak bych rek, ze virbl trci na takovouhle hudbu o spetku vic, nez by mel...