Machulove kydy

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
machula

Re: Machulove kydy

Příspěvek od machula »

dendy píše:didgeridoo je super.. mam ho uz roky ale nikdy som sa nedostal k tomu samolovat ho, len si tak obcas zahram :-) cyklicke dychanie trenujes ? :-)
hej cvicim cyklicke dychanie, resp. uz viem princip, aj co to suvisle zahram, ale chce to este vela cvicenia..hlavne po dlhsej dobe udrzat dostatok energie v perach a licnych svaloch a nestratit tak prijemne vyssie alikvotne bzukoty, mi dava niekedy slusne zabrat.
Stardust píše:Slyším tam v některých postupech trochu vážnou hudbu (klasiku). Máš s ní nějaké zkušenosti nebo to tak prostě vyšlo?
klasiku mam rad, obcas si nieco pustim, tak asi sa to na mna trochu podvedome lepi, kazdopadne na harmonicky zlozitejsie veci sa este len chystam, su dlhodobo rozrobene, chyba trochu cas a spolahlivejsia technika..hmm a aj taky sukromny symfonicky orchestrik by nebol od veci:D
a ak sa inak rata ako skusenost ZUSka, tak tam som ako maly obcas dosiel na nejake to vrzuganie, haha
rastis píše: to je dost po 100 rokoch, co existuje :) ale aspon si mal viacej casu na hudbu, co je dobre, pretoze je to ozaj fajn, co robis. da sa to niekde kupit alebo stiahnut alebo ukradnut ? ja mam totiz problem, ze furt musim nieco pocuvat, ale vsetko sa mi pomerne rychlo opocuva a tato Tvoja hudba by ma urcite nejaku dobu bavila :)
diky, som rad ze sa paci :) Mam zalozeny bandcamp - machula.bandcamp.com , tie vydarenejsie veci som tam hodil vo flacu, tam sa to teoreticky da kupit :D , ale ako kludne ti aj poslem, neviem, tuto otazku vzdy nerad riesim, ci a vlastne ako to ked tak sirit ci predavat, i dont know, viac ma bavi tvorit :)

a jj ten zakon o radiovom vysielani je jasna "Elanovina" atd, OSA, SOZA a spol potrebuju prachy na letne dovolenky, ale co uz s nimi...

Odpovědět