Machulove kydy

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
machula

Machulove kydy

Příspěvek od machula »

Zdravím Vás, nadšencov všakovakej hudby. Zrovna som našiel toto fórum a vyzerá to, že to tu vcelku žije. A tak sem prilepím aj ja trochu nie?o z mojich elektrických výplodov. K?udne ho?te kritiku, rád sa niekam posuniem a popracujem na sebe.

http://soundcloud.com/machula

vivat stereo!

dendy

Re: Machulove kydy

Příspěvek od dendy »

zaujimava muzika, rozhodne pocuvatelne ! nenapada ma nic co by som kritizoval, prijemne sa to pocuva .. sadlo mi to dost do noty lebo (aj) taketo veci dost pocuvam popri praci pomaha mi to sustredit sa na programovanie :)

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

:palec+:
pekná ucelená tvorba počas tých rokov
som zvedavý čo povie Reakto.. :)

Rošky

Příspěvek od Rošky »

Člověče, mně to fakt baví! Těžiště muziky, kterou převážně dělám je úplně jinde (rock), ale v komerční zakázce musím dokázat vyrobit muziku od nevidim do nevidim (reklama, film), čili i kolikrát něco tímhle směrem, a tohle poslouchám jen když musím. Ale tohle je tvůrčí práce, není to otrocký lego - skládačka smyček a samplů, je to dělaný s citem a nakonec jsem si to vyposlouchal všechno. Mám NS-10M a Klein+Hümmel O300D a máš to podle mně i pěkně smíchaný... Cítím za tím spoustu práce, piplačku. Smekám!
Rošky

mistergo

Příspěvek od mistergo »

Tohle je teda hóóóódně dobré! Z uměleckého i řemeslného hlediska. Zní to velice "živě". Je to vůbec elektronika?? :-)

machula

Příspěvek od machula »

Díky moc za ohlasy, to poteší..:) Vsetko je to inak robene v abletone, starsie veci FL studio. Priamemu pouzivaniu samplov napr z netu sa snazim vyhybat, skor si nahravam veci cez mic a nasledne resamplujem a vrstvim s cisto syntetickymi zvukmi az to prebubla do nejakeho toho tracku. Moja najnovsia hracka je teraz inak didgeridoo, coskoro sa mi snad podari zbuchat nejaku tu haluz aj s tymto nastrojom, ma to zaujimave moznosti.. :)

rastis

Příspěvek od rastis »

machula píše:... Zrovna som našiel toto fórum...
to je dost po 100 rokoch, co existuje :) ale aspon si mal viacej casu na hudbu, co je dobre, pretoze je to ozaj fajn, co robis. da sa to niekde kupit alebo stiahnut alebo ukradnut ? ja mam totiz problem, ze furt musim nieco pocuvat, ale vsetko sa mi pomerne rychlo opocuva a tato Tvoja hudba by ma urcite nejaku dobu bavila :)

dendy

Příspěvek od dendy »

didgeridoo je super.. mam ho uz roky ale nikdy som sa nedostal k tomu samolovat ho, len si tak obcas zahram :-) cyklicke dychanie trenujes ? :-)

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Slyším tam v některých postupech trochu vážnou hudbu (klasiku). Máš s ní nějaké zkušenosti nebo to tak prostě vyšlo?

countrymetalman

Příspěvek od countrymetalman »

Včera bylo zveřejněno v médiích, že na Slovensku bude zákonem daná povinnost státním rozhlasovým stanicím hrát minimálně 35% slovenské produkce a soukromým tuším že 25%, na podporu domácí kultury. A to přes den, ne že se to prý bude pouštět jen v noci, aby to nikdo neslyšel. Takže se těším, že podobnou dobrou muziku bude možno slyšet i z rádia. Tedy pokud se pro naplnění kvóty nebude hrát dokola jen Elán a Ráž :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

samozrejme ze sa BUDE pre naplnenie kvoty dokola hrat Elan, Team, Metalinda, Tublatanka, Nonane, Desmod, pripadne Dominika Mirgova a dalsie podobne sracky ...

ten zakon vytiahli len na prekrytie kauzy Vahostav, kde firme spriaznenej s vladnucou stanou stat odpustili 85% dlhov co ma voci zivnostnikom a malym firmam ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som myslel ze povinnost 30% je u nas uz davno .. alebo to bolo len 10 ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este ku kauze Vahostav , oblubene video tu na fore :

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

dedko píše: som zvedavý čo povie Reakto.. :)
prečo ja ? ale teda dobre sa mi to počúva, hlavne tá posledná vec je velmi fajnová, hned som dal folou :)
Machula, dobree. :palec+: :palec+: :palec+:

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

lebo som od teba počul onoho času niečo štýlovo príbuzné

Odpovědět