Malá skladbička
Malá skladbička
Hezký den všem. Ke sdílení posílám krátkou skladbu pro klavír a smyčce.
Re: Malá skladbička
zaujimave "obsadenie" bez basy
...vyhodit bicie alebo dokoncit basu ale inak fajn

Děkuji Cundo.. jak už jsem načal v předešlé diskuzi, používám hlavně LASS 2 od audiobro. Mají krásný legato, kde dynamikou úhozu mohou ovlivňovat sílu glisanda. Další výhoda u LASS je možnost přidání harmonických tónů, což vytvoří bohatší dojem zvuku... to je v podostatě vše a pak si hodně hraju s modulací, kde tvořím dynamiku.. v podstatě jsou tam violy, první a druhý housle, čela a bassy.Cundo píše:Pekne!! Ako si robil slaciky ?
Děkuji za upřímný názor. Vyhazovat bicí nebudu, ale děkuji za doporučení. Bassa je tam a hned několik, hrají pizzicato, u mě jsou slyšet dobřenuendo píše:zaujimave "obsadenie" bez basy...vyhodit bicie alebo dokoncit basu ale inak fajn

Přiznám se, že mně tam taky basa chybí, ale skladbička je to jinak fajnová. Večer poslechnu na bednách.
pekne. Mna by inak zaujimalo, co je to za flautu, alebo ten dychovy nastroj, co je to za banku?
EDIT - aha tak uz to bolo napisane ze tam basa je, pisal som to vtedy, ked tam este nebol koment od dzirky alebo som si ho nevsimol.
EDIT - aha tak uz to bolo napisane ze tam basa je, pisal som to vtedy, ked tam este nebol koment od dzirky alebo som si ho nevsimol.
no jasne ...teraz ked som si to vypocul na velke bedny, su tam krasne kontrabasy ....notas tam dolu uz nehraje
sorry za ukvapenu kritiku
je to fakt parada

je to fakt parada
Děkuji za komenty
Je to Desert Winds od best serviceAxerathix píše:pekne. Mna by inak zaujimalo, co je to za flautu, alebo ten dychovy nastroj, co je to za banku?
Teď jsem poslechl na Adamech a na těch už to basy má, ale stejně bych je ještě kapičku zvýraznil.
velmi prijemne! ja tam tie basove zalezitosti pocujem uplne ok.
Priestor toho piana sa mierne tlcie s priestorom slakov. Ale inak fajn.
(mimochodom, tie LASS su neuveritelne!!!!
)
(mimochodom, tie LASS su neuveritelne!!!!

Pěkné, jen ten klavír je nějak nepřirozeně usazenej do zvuku. Basů je tam akorát, jen je potřeba systém, kterej je zahraje.
Díky za koment. Asi na tom něco je. Použil jsem jiný reverb na klavír než na smyčce.. ani vlastně nevím proč. To dělám u popíkových mixů, ale tady to asi neprospěloMDudas píše:Priestor toho piana sa mierne tlcie s priestorom slakov. Ale inak fajn.
(mimochodom, tie LASS su neuveritelne!!!!)
suhlas...vasek píše:Basů je tam akorát, jen je potřeba systém, kterej je zahraje.
ja som to prvy krat pocuval na notebook-u a tam nebola po kontrabase ani stopa len lava ruka piana, dobry mix hraje dobre vsade ...decka si to stiahnu (spravia s toho mizernu MP3ojku) a budu to pocuvat s telefonu na mizernych sluchatkach