Vrsak:
Určitě to má cenu!, slyšet tuhle hudbu o 8 let dříve, tak máš basáka. Dneska bych to už asi nezvládl (psychicky).
Meditime - What is after?
Vrsak: Skvela skladba! I Harbinger se mi libi....
Jsem prekvapen jaky se tu objevujou pekny kousky.
To zpivas ty? Libi se mi barva hlasu, pripomina mi misty zpevaka prazskych Slut.
Hudba: Jak jsem rekl skvely, ja bych si to ale klidne dovedl predstavit i ve tvrdsim provedeni bez ponekud klisoidnich smyccu v pozadi, jinak nemam vyhrady.
Zvuk: Nekdo to tu uz rikal - je to cely moc zaechovany, zadelayovany....
Basa je nejaka nevyrazna, proste nejak nebasuje.
Jen vic takovych kousku!
Jsem prekvapen jaky se tu objevujou pekny kousky.
To zpivas ty? Libi se mi barva hlasu, pripomina mi misty zpevaka prazskych Slut.
Hudba: Jak jsem rekl skvely, ja bych si to ale klidne dovedl predstavit i ve tvrdsim provedeni bez ponekud klisoidnich smyccu v pozadi, jinak nemam vyhrady.
Zvuk: Nekdo to tu uz rikal - je to cely moc zaechovany, zadelayovany....
Basa je nejaka nevyrazna, proste nejak nebasuje.
Jen vic takovych kousku!
Zpevaka maj (meli, uz nehrajou pokud vim) jen jednoho, zpiva samozrejme jinak. Ty jses vic melodickej, podobu vidim jen v barve hlasu, a ta se mi libi.Vrsak píše:Vuide díky za recenzi - zní to vcelku optimisticky, což mne těší. Zpívám to já a dokonce jsem si našel i tu kapelu Slut, nebo? mne zajímalo, zda objevím nějakou podobuale nevím já se tam nepoznám. Možná tam mají kousky s jiným zpěvákem
Slut - dopotucuju desky Daemonstrational (je tam i vybornej reaggae kousek!) a Luftganja.
Jo a to jsem zapomel, zpev je v nahravce skvele citelnej, jeste kdyby tak byla slyset i basa.
Delay, až budu mít song a nebudu vědět jak basu tak Ti pošlu projekt Ok. Zas tak brzo to nebude, ale obecně uvažuji o nějakej spolupráci na dálku, myslím, že pak práce bude o něco zajímavější. Jsem vcelku otevřený i jiným individualitám.delay píše:Vrsak:
No, kdyby jsi bydle tady někdo poblíž, tak bych o tom, jak se znám uvažoval, ale asi by to neslavilo úspěch, já bych ti do toho šrouboval ty svoje postupy, a navíc na tenhle styl nemám zrovna ideální basu...
Na závěr recenze zde přikládám odkaz na hitparádu. Takže komu se skladba líbila může dát hlas číslu 8 zde na http://www.metalforever.info/mp3.php