Meditime - What is after?
Meditime - What is after?
Prosím o recenzi skladby What is after? Mp3 a text je na adrese
[web]http://www.meditime.wz.cz[/web]
[web]http://www.meditime.wz.cz[/web]
Aha - tak predtym v tej druhej teme som pisal o Harbinger.
What's after? - toto sa mi lubi hudobne viacej, zvukovo by som napisal to iste, s tym, ze tu mi ta prehallenost vadi nejak menej. Asi som si zvykol
. Alebo to viacej koresponduje s atmosferou skladby. Ako to tak pocuvam, tak toto je naozaj celkom dobra skladba, fakt sa mi to lubi... Len tie nestastne gitary skreslene...
What's after? - toto sa mi lubi hudobne viacej, zvukovo by som napisal to iste, s tym, ze tu mi ta prehallenost vadi nejak menej. Asi som si zvykol

Vrsak: Tak tohle se mi líbí o poznání více, nežli Harbinger, má to pro mě příjemnější atmosféru. V bicích mi vadil zvuk jednoho činelu (ride), ale těžko říct, zda to není zapříčiněno Mp3 kompresí...ikdyž, asi ne - a je fakt trochu nepříjemnej, ona tam totiž není Hi-Hat co? Zpěv je podle mě OK. Hlavně jak se to malinko rozjede... Zřejmě jsi celou skladbu nahrál sám?, takže vyjadřuji sympatie nebo? vím, jaké to je...

Docela libi. Az na tu zkreslenou kytaru, mam pocit, ze se ti tam ve stereu hodne bije faze. Zkus si to pustit mono, co ti z ni zbyde. Obcas ji mas rytmicky docela nepresnou. Zvukove je to vsechno asi moc utopeny v delayi a hallu, vsecno krome kytary je vzadu. Zpev by potreboval trochu vytahnout (mozna mu pridat stredy, aby nabral na konkretnosti?). U toho zpevu mi trochu vadila vyslovnost, ale na druhy poslech uz jsem si celkem zvyknul. Ale celkove z toho mam dobry pocit, takovej prijemnej gothic, jen tak dal.
Delay
Na ten činel se kouknu. Hihat tam taky mám. Uvidím co se s tím dá dělat.
Sám to dělám, to je pravda. Mám dost nápadů, ale největší porod je vždy pro mně to dát do té finální podoby
- řekl bych, že je to otázka trpělivosti. Teď hledám spolubojovníky (hlavně basa a bicí), abych to mohl rozjet naživo. Ještě dost práce předemnout.
Amorphe
Já asi vím co myslíš s tou kytarou. Já jsem se jí snažil udělat tak, aby hrála jako dvě najednou, aby nebyla uprostřed. Je tam funkce něco jako stereo expander a v tom je asi ten kámen úrazu o čem mluvíš, ale abych se přiznal tak nevím co s tím, nebo? když to vypnu, tak se to úplně změní a ztratí to na síle a prostoru - myslím pouze dist. kytaru.
Kluci Vaše slova mne upřímně potěšila. Kritiky beru a je to něco jako sebereflexe a každopádně ukazuje na věci, který nejsem schopnej sám odhalit.
O něco důležitější je pro mně věc o který jsem dost přemýšlel, a to odpověď na otázku, zda ty moje výplody jsou alespoň trochu života schopné, a podle vašich slov je zřejmé, že to cenu má. Takže díky. To, že mne neznáte dává tomu všemu objektivitu, upřímnost a také nezaujatost.
Na ten činel se kouknu. Hihat tam taky mám. Uvidím co se s tím dá dělat.
Sám to dělám, to je pravda. Mám dost nápadů, ale největší porod je vždy pro mně to dát do té finální podoby

Amorphe
Já asi vím co myslíš s tou kytarou. Já jsem se jí snažil udělat tak, aby hrála jako dvě najednou, aby nebyla uprostřed. Je tam funkce něco jako stereo expander a v tom je asi ten kámen úrazu o čem mluvíš, ale abych se přiznal tak nevím co s tím, nebo? když to vypnu, tak se to úplně změní a ztratí to na síle a prostoru - myslím pouze dist. kytaru.
Kluci Vaše slova mne upřímně potěšila. Kritiky beru a je to něco jako sebereflexe a každopádně ukazuje na věci, který nejsem schopnej sám odhalit.
O něco důležitější je pro mně věc o který jsem dost přemýšlel, a to odpověď na otázku, zda ty moje výplody jsou alespoň trochu života schopné, a podle vašich slov je zřejmé, že to cenu má. Takže díky. To, že mne neznáte dává tomu všemu objektivitu, upřímnost a také nezaujatost.