Acid Punk: mě se ta flétna docela líbí, ikdyž jsou tam dvě a ta druhá je lepší, víc reálná - ta první patří do dance stylu a je v ní slyšet elektronika hodně, je to její účel, ale posloužila tomu, čeho jsem chtěl dosáhnout...právě že já chtěl udělat něco podobného jako ta různá ethno alba, prostě chtěl jsem si dokázat, že dokážu něco, co ethnem alespoň zavání, také vytvořit...a tahle rainforest flute (to je ta druhá, ne ta první) se mi vždycky strašně líbila a nikdy jsem jí nikam nepoužil, takže tohle je premiéra...jestli víš o lepších a reálnějch těchto flétnách v nějakém rompleru atp., tak sem s tím...
samotnou čistou stopu bicích fakt nedám, sorry, jestli jsi to myslel takhle...heh, vidiš, když přes to je přetažená melodie, tak už to nevysampluješ
jo, se zpěvem mám spoustu plánů, ale zatím to vypadá na dlouho...jako asi do toho hodim pár indiánů, už jsem na něco narazil, tak možná zítra to updatuju - ale nebude to souvislý zpěv, dám to jen někam, takové výkřiky, těžko to popsat, znáš indiány...
no, zkus někdy project moje stránky mindwarp.cz - v poslední době jsem se tam o to docela staral, tak třeba tam najdeš i nějakou další inspiraci, nejen v muzice...ale co mě v poslední době fakt pálí je to, že už mi docházejí nápady na náměty anketních otázek a kdybych anektu zrušil, nemám na to místo náhradu, to je fakt problém...