Jindy2: Ahoj, možná, že už o mé komentáře nestojíš a tak mi snad promineš tento dnešní (hodnotím "Lost And Found v.2") :
Rozhodně si myslím že to má zajímavý nápad, zejména co se týče kombinací použitých nástrojů.
Začátek je příjemný, až melancholický.
Beat s otevíranou "hajtkou" i styl basy tomu dávají skoro až taneční nádech...
Basa by podle mého názoru mohla být trochu hutnější a hlavně se zvukově tmelit s kopákem, což se neděje, navíc - kopák mi navzdory kvalitnímu VST, které jsi použil opravdu zní velmi divně, jaksi "lacině", syrově, plastově, nevím, jak to mám nazvat.
A když už jsem u komentování bicích, snare mi tam také moc "trčí", možná by (mimo jiné) snesl trochu reverbu...
Feeling trubky nehodnotím; sám jsem v jedné ze svých skladeb nahrál zvuk Panovy flétny tak, že by to reálně zahrát nešlo...
Ještě k té base - občas (ale skutečně jen občas) mi připadá, že si tam hraje, jako kdyby měl basista otočený jiný notový list než ten, ze kterého právě hrají ostatní členové kapely.
Melodie trubky mi připadá tak nějak křečovitá, nevím proč.
Paradoxně se na konci skladby trubka rozehraje více, ale ta melodie...
Jindy2 píše:asi smaznu do treti verze to Lasko boze lasko a s necim zkusim pohrat...
...tak tu bych skutečně vyhodil jako první, zní to strašně kýčovitě a vůbec se to tam nehodí. (Můj názor.)
Dále: Některé pasáže s pianem trochu připomínají M.Jacksona - Earth Song (nebýt tedy toho beatu) - např. asi 0:57-1:12, 1:50-2:05...
Jinak se mi tam líbí např. ty "stopky", nečekaný Fade-Out bicích ke konci, a líbil by se mi i konec, nebýt té kýčovité melodie...
Celkově (jako nápad) to ale hodnotím pozitivně, je to rozhodně opět další změna stylu Tvé tvorby, zvuk je (až na výše uvedené) čistý...
Blahopřeji.