Mind Warp - Lost And Found
03m:33s l 6,8 MB l MP3 256 kbps l 120 BPM
Poznámka: Po dvou letech jakési nové pokračování mého nedokončeného tracku Myriad (2007)
Budu moc rád za komenty...
03m:33s l 6,8 MB l MP3 256 kbps l 120 BPM
Poznámka: Po dvou letech jakési nové pokračování mého nedokončeného tracku Myriad (2007)
Budu moc rád za komenty...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 04 dub 2009 12:44, celkem upraveno 11 x.
EXCOM: EWQL se nepotrebuje nadechnout Trubky je tam hodne, odpocinek pro ni skoro zadny, ale on by to jeden clovek stejne na trubku nikdy nezahral, jedou tam skoro vzdycky dve na sobe a obcas jede jedna fakt dlouhou pasaz no. Ja te nechci udusit, neboj
No ale vim, ze ja s mejma plicema bych to nezahral urcite
Spis jsem chtel vedet, jestli ty nastroje zneji aspon trosku normalne, szivam se porad s EWQL Silver, ktery zni uplne jinak, nez Gold a vubec, tohle je po dlouhy dobe komplet akusticke, ale tak jsem to chtel, tentokrat bez synthu.
No ale vim, ze ja s mejma plicema bych to nezahral urcite
Spis jsem chtel vedet, jestli ty nastroje zneji aspon trosku normalne, szivam se porad s EWQL Silver, ktery zni uplne jinak, nez Gold a vubec, tohle je po dlouhy dobe komplet akusticke, ale tak jsem to chtel, tentokrat bez synthu.
EXCOM: jo to chapu...no ale neni snad problem si vzit vic nastroju i v realu, tedy kdyz to clovek ma...pro realny muzikanty ale kompletni skladby nekomponuju, tak nevim, delal jsem jen kuse veci zatim...
ale je fakt, ze znam hlavne rozsahy tech nastroju a nektere druhy hry, ale ta fyzicka omezeni dane hracem bych mel urcite nastudovat, hodil by se nejaky souhrn...nevis o necem takovem?
ale je fakt, ze znam hlavne rozsahy tech nastroju a nektere druhy hry, ale ta fyzicka omezeni dane hracem bych mel urcite nastudovat, hodil by se nejaky souhrn...nevis o necem takovem?
- don corleone
Prearanzoval jsem to, zmenil refren nekde, zvyraznil kopak a vyhodil nektery hluchy pasaze, snad je to tak lepsi.
Mind Warp - Lost And Found 2
03m:52s l 7,4 MB l MP3 256 kbps l 120 BPM
Mind Warp - Lost And Found 2
03m:52s l 7,4 MB l MP3 256 kbps l 120 BPM
kexik: diky za reakci...
ale nevim moc jak ty bici udelat lepsi, mozna vybrat jiny kit...
je to Addictive Drums > Pop Rock (Dry) > Crisp Kit...
jsou tam veci jako:
kopak - 20x16, DW Collector's (na tom je fruity kompresor - drums)
hhat - 14" Sabian AAX Studio Hats
snare - 14x5.5", DW Craviotto
co by bylo lepsi netusim, spis to mozna lip nazvucit, nevim...
ale nevim moc jak ty bici udelat lepsi, mozna vybrat jiny kit...
je to Addictive Drums > Pop Rock (Dry) > Crisp Kit...
jsou tam veci jako:
kopak - 20x16, DW Collector's (na tom je fruity kompresor - drums)
hhat - 14" Sabian AAX Studio Hats
snare - 14x5.5", DW Craviotto
co by bylo lepsi netusim, spis to mozna lip nazvucit, nevim...
Jestli myslis koupit tak treba tady: http://shop.mediaport.cz/product_info.p ... d=52173018don corleone píše:Kde si zohnal Ewql silver? Ja to zhanam uz desatroky a neviem to nikde najst, vsade je len gold.
- don corleone
Skoro.Pavol píše:Jestli myslis koupit tak treba tady: http://shop.mediaport.cz/product_info.p ... d=52173018don corleone píše:Kde si zohnal Ewql silver? Ja to zhanam uz desatroky a neviem to nikde najst, vsade je len gold.