Jindrix: Díky moc za komentář. Jo, jestli to rozvinu, nebo ne, to ještě uvidím. Pořád mi to příjde moc příjemné na to, abych se na to už vykašlal.
K tomu kopáku - zkoušel jsem to. Kopák co bourá zdi se tam nehodí a mírnější kopáky tam zase nejsou moc čitelné. Já tenhle problém stejně budu řešit i u dalších tracků. Snad je to na dobré cestě...
Mind Warp - Myriad
Tudy: Díky moc za komentář. Od tebe si ho zvlášť cením, že sis udělal čas a také proto, že se k mým skladbám moc nevyjadřuješ. O to víc jsem teď rád alespoň za něco 
Jo, jasně, já to pochopil moc dobře, co tam chybí lidem nejvíc. Od prvního dne kdy jsem to sem dal pracuji na verzi s kopákem i basou, která je v podstatě už hotová, jen teď ještě ta finalizace bude na dlouho. Snad to dotáhnu zdárně do konce.

Jo, jasně, já to pochopil moc dobře, co tam chybí lidem nejvíc. Od prvního dne kdy jsem to sem dal pracuji na verzi s kopákem i basou, která je v podstatě už hotová, jen teď ještě ta finalizace bude na dlouho. Snad to dotáhnu zdárně do konce.
Osobně si myslím, že by byla škoda vykašlat se na to (myšleno na tento track).Jindy2 píše:Jindrix: Díky moc za komentář. Jo, jestli to rozvinu, nebo ne, to ještě uvidím. Pořád mi to příjde moc příjemné na to, abych se na to už vykašlal.
K tomu kopáku - zkoušel jsem to. Kopák co bourá zdi se tam nehodí a mírnější kopáky tam zase nejsou moc čitelné. Já tenhle problém stejně budu řešit i u dalších tracků. Snad je to na dobré cestě...
Ostatní je na Tobě, jak si zvolíš další postupy.
A stejně tak to bude i u Tvých dalších tracků - bude to jen Tvá volba, možná později ovlivněná názory jiných, možná na ně ale nedáš...
Tak snad je to opravdu na dobré cestě, přeji Ti to.