rastis: netvrdím, že sem dávám plné skladby...jsou to dema...mě se moje loop melodie líbí a neslyšel jsem tu žádné podobné ani žádné, které by se mi líbili víc...neříkal jsem nikdy, že hudební znalosti nejsou důležité, ale to, že se to dá i bez nich...je spoustu umělců, kteří neznají noty atd. a přes to jsou úspěšní...namátkou třeba Richard Krajčo nebo Blood Hound Gand...je jich mnohem a mnohem víc...my doma nikdy neměli a nemáme klavír, nikdo mi nedovolil chodit se učit na klavír a znát noty, jednou to doženu, možná...i když jsem už v pěti letech uměl na dětský plastový mini klavírek který měl snad 15 kláves zahrát bez znalostí not osudovou a sonátu pro elišku, prostě po sluchu...mám pocit, že se tomu říká talent, ten u mě ale nikdo nerozvíjel...teď čtu životopis Mozarta a vůbec se nedivím, že je považován za nejlepšího skladatele, protože k hudbě byl vedel skoro od plenek, měl ty nejlepší učitele, nejlepší nástroje, všechno měl už od začátku nejlepší...to já neměl...mě je jedno co si o mé hudbě kdo myslí, mě se prostě líbí víc, než jakákoliv jiná...to že tobě a jiným nelíbí, to už dávno vím...znám chyby které ve své hudbě dělám a postupně, svým tempem je za pochodu řeším...to ale neznamená, že přestanu vydávat songy za kterými je vývoj, protože dělám elektronickou hudbu sám bez pomoci už 7 let a jistě mám určité znalosti, možná ne v notách, ale v lecčems určitě...nechlubím se, jen konstatuji, že jsem nezačal s hudbou před měsícem...jistě, mohl bych být lepší, ale také mnohem horší, slyšel jsem mnoho horší hudby než je ta moje a klidně jí hrajou v rádiích...připravil jsem pro tebe a pro ostatní malý příklad - melodie, kterou omýlají ti, co opravdu neumí hrát hudbu a doufám že uznáš, že já tak špatný nejsem, protože se alespoň snažím, což oni ne. zde je ta ukázka a jen upozorňuji, že se v ní tóny nemění přesně na takty, protože je to narychlo teď živě nahrané, ale pro představu, abyste věděli o čem mluvím, to jistě stačí -
Halí Belí
takže tohle je tak omletá sra*ka, ale pořád se používá, používají jí nýmandi, naprostí, ale kupodivu se to pořád hraje a lidi na to klidně paří...Myslíte, že by bylo lepší, kdybych se soustředil pouze na mix a jako melodii používal tuto erární, než abych se snažil o vlastní? Já myslím, že ne.
btw, to že dílo nemá duši, říkají kritici i o obrazech které maloval Adolf Hitler, ale mě se ty obrazy docela líbí a je vidět, že je nemaloval naprostý amatér, a? už mají duši, či nikoliv...