Mind Warp - The Syberian Plains
pharao: Díky moc. Jsem rád, že tě to hodilo do klidu, sám bych ho teď potřeboval Jinak lidi naštěstí tady na ezone se klidu nebojí, viz. třeba Amorph a delay - borci, doporučuji jejich tvorbu. Jinak je fakt, že dnešní mládež moje hudba totálně neoslovuje...no co nadělám, na trendy nebo "moderní" věci většinou kašlu. Jsem rád out
BTW, s tím Domestosem jsem to řekl sám, protože záměrně v poslední době dělám zcela umělé věci. Že to většina lidí nechápe a nelíbí se jim to, je mi nějak jedno. Mind Warp bude pokračovat. Zvuk jinak doufám, že je technicky v pořádku, na ten mi nikdy nikdo nežehrá, tak pokud ti tam něco zvukově vadí, sem s tím, rád to ještě vylepším, pokud to bude možné.
BTW, s tím Domestosem jsem to řekl sám, protože záměrně v poslední době dělám zcela umělé věci. Že to většina lidí nechápe a nelíbí se jim to, je mi nějak jedno. Mind Warp bude pokračovat. Zvuk jinak doufám, že je technicky v pořádku, na ten mi nikdy nikdo nežehrá, tak pokud ti tam něco zvukově vadí, sem s tím, rád to ještě vylepším, pokud to bude možné.