Jindy2: Ano, máš pravdu - zase něco jiného a myslím, že poslouchatelné to rozhodně je.
Btw - kdysi jsi psal, že bys rád do nějaké skladby zakomponoval zvuk větru, ale že se Ti to nějak nedaří... No, tak teď se Ti to myslím povedlo.
Je tam podle mě bohatší práce s harmonií - no ne, to, co slyším, jsou opravdu akordy?

Nic ve zlém, dobré!
Zvukově se mi to jeví v pohodě; vyvážené, kvalitní zvuky...
Jen ten sólový zvuk mi tam moc nesedí, i když sám vím, jak je těžké u instrumentálek zvolit správný sólový zvuk a tento Tvůj za prů..r nepovažuji, jen mně osobně tam úplně nejlépe nesedí.
Celkově mi to bohužel přijde dosti jednotvárné, žádné vyraznější změny, trochu mi to připomíná moji skladbu "Možná příště", která "jela" pořád totéž dokola, jen se přidávaly nástroje...
Velice by se to podle mě hodilo jako hudební podbarvení třeba pod něco, kde by se člověk nemusel primárně soustředit na motiv hudby.
V tomto pojetí se mi to coby samostatná skladba zdá moc dlouhé a jednotvárné.
Jinak - zdá se mi to, nebo se Ti asi na 4:15 - 4:16 trochu "zamotaly" prsty...?
A zase, Jindro - už Tě s tím asi štvu, ale TEN KONEC - je to doslova utržené, Fade-Out by podle mě byl v tomto případě ideální!
Ale jinak se to dobře poslouchá a je to rozhodně zase něco jiného od Tebe, než na co jsem zvyklý.