Mind Warp - Weeping Willow
Mind Warp - Weeping Willow
Nedostupné=smazat téma...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 04 srp 2007 19:42, celkem upraveno 3 x.
Tak Jindyho tvorba zacina zni zajimave 
Sice z toho jde divny neprijemny pocit... ale jinak se mi to zacina libit.. zajimave nuda i zajimave
)
Je to dobre udelane jakoby skoro rucne odehrane
)))
Fakt me tenhle track dostal
zajimava smes absurdit ve stylu 90 no proste super
)
Ma to takovy prima zvuk
jenom bych vyhodil ten syntak co tam dela plochu
a nejakou gradaci pridal.. tak to vypada ze jindy bude vysamplovan
)) 
Paradaaa jindy bude super zdroj samplu
)
jinak ta plocha, pritelkyne mi tady rika proc ji tam (on) dava..
Jindy nesla by ta plocha vyhodit a udelat jiny remix toho tracku?
misto plochy laaa laaa laa laaa laa nuda, to nejak zrytmizovat at to graduje
)

Sice z toho jde divny neprijemny pocit... ale jinak se mi to zacina libit.. zajimave nuda i zajimave

Je to dobre udelane jakoby skoro rucne odehrane

Fakt me tenhle track dostal

Ma to takovy prima zvuk

Paradaaa jindy bude super zdroj samplu

jinak ta plocha, pritelkyne mi tady rika proc ji tam (on) dava..
Jindy nesla by ta plocha vyhodit a udelat jiny remix toho tracku?
misto plochy laaa laaa laa laaa laa nuda, to nejak zrytmizovat at to graduje

to víte, je to jen taková hříčka, včera jsem se nudil a původně to moc tekkno být nemělo, ale celé to bylo na klavír co je na začátku a asi ve 120 bpm...
ono to neni úplně dodělaný, pár věcí by to chtělo vychytat, ale stejně mi tam jako hlavní problém příjde to, co nastoupí v 0:45...mě se ten arp nelíbí a prohledal jsem už mraky presetů/nástrojů a nic mi tam nesedí...ta plocha se měla s tímhle arpem spojit, protože hrajou stejnou melodii, tohle tam ale nefunguje tak, jak chci...
ten hlavní motiv, ano, to je hrané živě a celé to v tomhle tekno provedení mám tady namapované na kontroleru, takže celé se to dá hrát živě, ale tohle je renderovaná verze...ten hlavní motiv jsem ručně kvantizoval přes 4 hodiny v kuse, to mě docela bavilo...
a nuda to je také především proto, že to neni opentlené různými efekty, nájezdy, breaky atd., to je fakt, je to syrové...asi v teknu nebudu pokračovat, to jsem jenom včera ulítnul...
acide, když vyhodím tu plochu, nezbyde tam žádná melodie a mě tekno nebaví dělat, pokud tam není melodie...v teknu by být ani moc melodie neměly, ale mě to jinak nebaví, dělat jenom rytmus, to už mě fakt přestalo dávno bavit...
shodane, zvuk by měl být snad ok, nemělo by to peakovat...a mě se také docela líbí, bicí jsou syntetické (až na ten funky loop) a tak nějak mi tam dobře pasují...
ono to neni úplně dodělaný, pár věcí by to chtělo vychytat, ale stejně mi tam jako hlavní problém příjde to, co nastoupí v 0:45...mě se ten arp nelíbí a prohledal jsem už mraky presetů/nástrojů a nic mi tam nesedí...ta plocha se měla s tímhle arpem spojit, protože hrajou stejnou melodii, tohle tam ale nefunguje tak, jak chci...
ten hlavní motiv, ano, to je hrané živě a celé to v tomhle tekno provedení mám tady namapované na kontroleru, takže celé se to dá hrát živě, ale tohle je renderovaná verze...ten hlavní motiv jsem ručně kvantizoval přes 4 hodiny v kuse, to mě docela bavilo...
a nuda to je také především proto, že to neni opentlené různými efekty, nájezdy, breaky atd., to je fakt, je to syrové...asi v teknu nebudu pokračovat, to jsem jenom včera ulítnul...
acide, když vyhodím tu plochu, nezbyde tam žádná melodie a mě tekno nebaví dělat, pokud tam není melodie...v teknu by být ani moc melodie neměly, ale mě to jinak nebaví, dělat jenom rytmus, to už mě fakt přestalo dávno bavit...
shodane, zvuk by měl být snad ok, nemělo by to peakovat...a mě se také docela líbí, bicí jsou syntetické (až na ten funky loop) a tak nějak mi tam dobře pasují...
Njn te stejne vysamplujuJindy2 píše:to víte, je to jen taková hříčka, včera jsem se nudil a původně to moc tekkno být nemělo, ale celé to bylo na klavír co je na začátku a asi ve 120 bpm...

Byla chyba, že jsem sem tuhle nedodělanou sra*ku dal. Omlouvám se. K tekno stylu už se asi nikdy nevrátím. Jako omluvu a reparát bych si dovolil upozornit na etnicky položenou, krapet melancholickou skladbu Arawac's Cry, která tu za okamžik přistane. Nejraději bych tohle téma celé smazal, tak jestli se někomu z moderátorů chce, ať tak učiní...
elektri: no nevim, já se k sobě snažím být co nejvíc kritický a takhle s odstupem (a především s čistou hlavou) se mi to prostě nelíbí...schválně zkus ten Arawak's Cry a řekni, co je kvalitnější - podle mě je v kvalitě diametrální rozdíl...když se ti bude chtít, napiš tam koment, aby se pořád Weeping Willow neukazovala v nových příspěvcích...
ale s tím mazáním, tak stejně, kdykoliv jsem žádal i s modrou kartou moderátory, aby některá moje témata smazali, nikdo to nikdy neudělal...teď už jsem jentak křičel do prázdna...
ale s tím mazáním, tak stejně, kdykoliv jsem žádal i s modrou kartou moderátory, aby některá moje témata smazali, nikdo to nikdy neudělal...teď už jsem jentak křičel do prázdna...