chapu v tom jistou naladu ......... jinak to posloucham na shit bednickach v praci ..... tak zvuk az doma ...... trochu mi vadi ten filtrovany zvuk/piskani/... a v ramci kompozice : by myslim nebylo spatne kdyby jeste v prubehu traku byla pasaz poze ze zpevem a nejakym pad-em .....
jinak dobre .....
Libi se mi to.Zpev je ok a atmosfera pekne "dream"..Trosku mi vadi zvuk,ja moc vsti nemusim (az na arturia-minimoog),presto to zni ale kompaktne.Jen tak dal,urcite jsem tvuj track neposlouchal naposled:)
Ultradigitalni zalezitost, ale nektery mista jsou prijemny, napr. nastup beatu a par sekund pred nim se mi fakt libilo. Okolo druhy minuty se to nejak rozesira se mi zda, nebo nejak ten "rytmus" nestiham... ,) Uprimne receno, nedoposlouchal jsem to, ale pro posluchace tohohle stylu je to myslim obstojna vec... Nemas se za co stydet.
pv ma pravdu, kopak je strasny a navyse dost trci z mixu, a vobec, najslabsou strankou veci su bicie (aj ten "snare" je dost desivy). chybaju mi tam "cinely", ci to sa v trance nepouziva?
zbytok je myslim klasika, moc v trance prehlad nemam
bassline píše:hmm ten zvuk mi silne pripomina manuela schleisa na pro 53 a korg legacy
inac co sa kompozicie tyka, tak neviem, nejak tam neviem najst nieco co by ma oslovilo, sorry...
... priznam sa to porovnanie so Schleisom mi lichoti, skoda ze som to cele zosusnil s Vanguardom, MiniMoog-om a D´cota - ou (VSTi samozrejme). Kazdopadne dakujem za koment. Vypocul by som si tiez nieco tvoje ale vsetky linky na ktore som klikol boly "dead". Tak nieco posli ak mas online.
... akože kvôli živému hraniu? Ak más záujem to posunúť nejakému DJ -ovi spravim specialy for you remix - čisté vokály a pady.
Ďakujem za koment
synth píše:chapu v tom jistou naladu ......... jinak to posloucham na shit bednickach v praci ..... tak zvuk az doma ...... trochu mi vadi ten filtrovany zvuk/piskani/... a v ramci kompozice : by myslim nebylo spatne kdyby jeste v prubehu traku byla pasaz poze ze zpevem a nejakym pad-em .....
jinak dobre .....