Moja ostatná tvorba "Aida and Johnny ... just married&q

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
kostistlac

Moja ostatná tvorba "Aida and Johnny ... just married&q

Příspěvek od kostistlac »

Môžem aj ja jeden link? Moja ostatná vec. Taký melodický vokálny trance, s progresívnou aurou."Aida and Johnny ... just married".

Je to celé urobené v ABLETON LIVE 5.2, samozrejme s VST-čkami. Spievam ja!!!!

Dúfam že sa bude páčiť ... a vopred ďakujem za komenty.

Obrázek

bassline

...

Příspěvek od bassline »

hmm ten zvuk mi silne pripomina manuela schleisa na pro 53 a korg legacy :P

inac co sa kompozicie tyka, tak neviem, nejak tam neviem najst nieco co by ma oslovilo, sorry...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me :(

vasek

Příspěvek od vasek »

Bohužel mě tenhle typ muziky moc nebaví, protože je moc jednoduchej, ale docela mě to bavilo poslouchat. Zvuk je pěknej, pohodička.

synth

Příspěvek od synth »

chapu v tom jistou naladu ......... jinak to posloucham na shit bednickach v praci ..... tak zvuk az doma ...... trochu mi vadi ten filtrovany zvuk/piskani/... a v ramci kompozice : by myslim nebylo spatne kdyby jeste v prubehu traku byla pasaz poze ze zpevem a nejakym pad-em .....
jinak dobre .....

Crowley

Příspěvek od Crowley »

Libi se mi to.Zpev je ok a atmosfera pekne "dream"..Trosku mi vadi zvuk,ja moc vsti nemusim (az na arturia-minimoog),presto to zni ale kompaktne.Jen tak dal,urcite jsem tvuj track neposlouchal naposled:)

delay

Příspěvek od delay »

biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me :(
Taky mi to přijde trochu namáhavý, takže tohle si asi neposlechnu... :roll:
Stream nefunguje...

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Mně na tom vadí 2 věci:

1) bicí, resp. kopák mi zní jak ze sady pro rockovou baladu, ten zvuk bych zvážil

2) ruší mě to arpeggio, protože to jede neustále jako flašinet dokola, ikdyž tedy v transpozicích - možná to z toho mixu jenom moc trčí

Jenom názor :wink:

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ultradigitalni zalezitost, ale nektery mista jsou prijemny, napr. nastup beatu a par sekund pred nim se mi fakt libilo. Okolo druhy minuty se to nejak rozesira se mi zda, nebo nejak ten "rytmus" nestiham... ,) Uprimne receno, nedoposlouchal jsem to, ale pro posluchace tohohle stylu je to myslim obstojna vec... Nemas se za co stydet.

kexik

Příspěvek od kexik »

pv ma pravdu, kopak je strasny a navyse dost trci z mixu, a vobec, najslabsou strankou veci su bicie (aj ten "snare" je dost desivy). chybaju mi tam "cinely", ci to sa v trance nepouziva? :)
zbytok je myslim klasika, moc v trance prehlad nemam

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Jo, dobry, akorat bych urcite to apreggio lechce potlacil, nevadi ze jde porad dokola, ale zbytecne zabira prostor.

No a prijde mi to lehce urvany a nastup je sice super, ale zbytecne moc dlouhej.

Jinak ale dobry, libi se mi.

kostistlac

Re: ...

bassline píše:hmm ten zvuk mi silne pripomina manuela schleisa na pro 53 a korg legacy :P

inac co sa kompozicie tyka, tak neviem, nejak tam neviem najst nieco co by ma oslovilo, sorry...
... priznam sa to porovnanie so Schleisom mi lichoti, skoda ze som to cele zosusnil s Vanguardom, MiniMoog-om a D´cota - ou (VSTi samozrejme). Kazdopadne dakujem za koment. Vypocul by som si tiez nieco tvoje ale vsetky linky na ktore som klikol boly "dead". Tak nieco posli ak mas online.

respect kostistlac

bassline

...

Příspěvek od bassline »

kostistlac:...nemas za co...ja zatial nemam nic...

kostistlac

... takze asi ta skladba nebola az taka jednoducha , ze? Cely zivot sa snazim robit veci jednoduchsie ... sorry nadari sa
vasek píše:Bohužel mě tenhle typ muziky moc nebaví, protože je moc jednoduchej, ale docela mě to bavilo poslouchat. Zvuk je pěknej, pohodička.

kostistlac

... akože kvôli živému hraniu? Ak más záujem to posunúť nejakému DJ -ovi spravim specialy for you remix - čisté vokály a pady.

Ďakujem za koment :oops:

synth píše:chapu v tom jistou naladu ......... jinak to posloucham na shit bednickach v praci ..... tak zvuk az doma ...... trochu mi vadi ten filtrovany zvuk/piskani/... a v ramci kompozice : by myslim nebylo spatne kdyby jeste v prubehu traku byla pasaz poze ze zpevem a nejakym pad-em .....
jinak dobre .....

Odpovědět