Moje nový album

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
matucha

Re: Moje nový album

Příspěvek od matucha »

Jo tohle ma lepsi mix nez ta predchozi, dost blizko idealu. Kupodivu bych tady ztlumil snare ve slokach, tam mi prijde ze cni nad vsechno zbytecne. V refrenech a najezdech je snare i tomy moc pekne umistenej. Pak mi prijde o uplne pidi kousicek vykuchlej stredobas nez by musel a zbytecne ztracis plnost. Ale to je za a) vec vkusu a za b) to vubec nevadi.

Pekne vyprodukovany, poskladany i smichany. Rozhodne pochvala.

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Džirka píše:
18 bře 2020 20:16
Přátelé, mám spousty nových songů. Vydal jsem nový album "Partner In time" a rád bych ho s vámi sdílel. :D Stáhnout si ho můžete zde: https://jirkamucha.wixsite.com/jirkamucha

Posílám i skromnější ukázku. Klipy k hitovkám zatím chystám :)

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

ahoj,
super praca :) ked som si pozrel kolko tam je skladieb - nechces z toho urobit albumy dva? :D
zvukovo - mne sa paci bibio, alebo emiliana torrini a ked taketo gitarovky, tak to mam rad spravene
v hentakej nejakej fazone...
inak super a drzim palce.

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

Většinou jsem proti angličtině u českých interpretů, ale tohle je nádherné. Je to citlivé a hudební - chci si to koupit. Zvuk neřeším - ten je tu nepodstatný. Kde?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

přímo na webu, je tam bankovní spojení a link na stažení.
https://jirkamucha.wixsite.com/jirkamuc ... er-in-time

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Děkuji přátelé za vaší odezvu. Udělalo mi to radost... Mám spousta volnýho času (přišel jsem o veškeré zakázky na půl roku), tak album ještě domazluju. Navíc jsem ho vydal v naprosto nevhodný době, kdy se zde zjevilo téma virus.. Takže se to trochu zamluvilo a rozhodl jsem se, že album bude ještě v jedné verzi, s lehce jiným zvukem a bonusovou písničkou :) A nechal jsem se inspirovat připomínkami zde přítomných mistrů a už jsem zde sdílel novou verzi Other Side, jak jste si mohli všimnout. Díky :)

Odpovědět