Posílám i skromnější ukázku. Klipy k hitovkám zatím chystám

Džirka píše: ↑23 bře 2020 13:23Ivane chápu. Na albu mám písně ve všech jazycích. Dokonce se tam objeví na chvilku i slovenština i čeština. Před pár lety jsem udělal dokonce i album s důrazem na češtinu a to byl docela průšvih.. dokonce těch pár mých českých fanoušků mi to hodilo na hlavu, ať se s tím jdu vycpat a už česky nezpívám.. Dokonce na nynějším albu mělo být několik písniček, co jsem otextoval do češtiny, ale totálně to zabilo melodii, že jsem to musel přetextovat do jinýho jazyka. Miluji slovanský jazyky, možná, kdybych byl slovák, tak zpívám jen slovenskyProstě čeština do mojí hudby prostě nesedí.. zkoušel jsem to... musel bych změnit žánr..
A potom to má ještě druhý rozměr a to ten, že pro mě je prioritně důležitý můj pocit z hudby. Kdybych miloval zpívání v italštině, tak budu zpívat italsky, i kdyby mě to mělo připravit o všechny fanoušky. Páč mě prioritně jde o to, dělat to, co mě baví a česky mě to prostě nebaví. A jestli budu mít, nebo nebudu mít úspěch, je pro mě až bonus. V tom žebříčku priorit je můj pocit z hudby důležitější než úspěch.![]()