Mystical Woodland - Ancient Code
- Jirka Štolfa
Re: Mystical Woodland - Ancient Code
tak ja myslim, ze uz diky tomuhle stalo za to to tady vystavit:):):)
- Jirka Štolfa
Já to tu vystavuju i pro lidi co nemají SC a třeba se jim to líbí. I když pravda je, že mám pocit, že by mě s tadyma pár lidí nejradši vypralo. Možná to byl poslední kousek co sem dávám.
neblazni.. pytkina v tomto proste nemozes brat vazne, on proste tejto hudbe nerozumie
Ber to ako keby nejaky technik vycital cukrarovi ze ma v torte malo sroubov
))
- Jirka Štolfa
pre mna patris medzi najzaujimavejsich tvorcov tu na ezone ..
-
longsleeper
Já si to umím představit jako podmaz někde v čajovně nebo tak...je to taková ta muzika "Relaxation vibes vol. 26"....v čem ale souhlasím s Pytkinem je ten moment 4:26...to je fakt kakofónia
4:26 ? ved to je parada ako sa to nachvilu rozladi.. vsetky tie minuty co aj pytkin pisal su narosto paradne, ako sa to nachvilku rozladi a potom vrati do toniny .. to je uplne standardny postup v psytrance/psychill
chlapci vam zjavne nieje vobec jasny pojem 'psychedelia'
chlapci vam zjavne nieje vobec jasny pojem 'psychedelia'
-
longsleeper
K taneční muzice mám hodně blízkej vztah...ale je fakt, že psyčko mi nikdy k srdci nepřirostlo...tak třeba je to běžný postup...a pro mně důvod proč to nemusím. Ale proti gustu žádnej dišputát 
- Jirka Štolfa
Mě špatně funguje pružinka na Pitchbend Wheel a ten preset měl -12půltónu dolů, takže mi vždycky chvilku trvalo než sem to vyrovnal. 
Ano mohl bych to opravit (jako v MIDI), ale pak by to nemělo ten live feel se všema chybama co se přihodily.
Ano mohl bych to opravit (jako v MIDI), ale pak by to nemělo ten live feel se všema chybama co se přihodily.
dendy : ale ked sem linkujes ty nejake psytrance veci , tak to su veci na uplne inej urovni .. nic tam neni falosne .. skladby maju vyvoj .. toto je proste jedna falosna kokotina .. ani som z toho nepochopil ze je to psy .. ale je fakt ze ja nie som cielovka .. kocim k tejto teme .. mali ste napisat hned z je to psytrance .. nemusel som sem pisat nic
ale ne .. mna vyprovokovalo ze treba vypocut dokonca .. tak ma zaujimalo ze preco ..
tim konci tvuj alojz ..
tim konci tvuj alojz ..