Nová autorská píseň
Re: Nová autorská píseň
Len takto budes reagovat ? Skoda, no. Z toho sa moc neda zistit, co konkretne Ta na mojej odpovedi trapi ... 

Re: Nová autorská píseň
Přijde mi to bezva, líbí se mi to jako celek velmi příjemný... Hudbu nerad hodnotím, páč zjišťuji, že to, co mě se extra nelíbí, jiný lidi nadchne... Takže to, co bych zde vytknul, může někomu připadat skvělý.. Ale kdybych to měl hodnotit:
Zpěv - moc se mi líbí. Angličtina mi nevadí. Nevadí mi ani exotický přízvuky..Tvůj přízvuk mi přijde v pohodě.
Kompozičně je to pro mě nuda. Je to taková mainstreamová melodie, ničím překvapující. Ale možná, že právě to se bude lidem líbit, já mám prostě už rozmazlené ucho. Podle mě by tomu pomohla nějaká produkce. Bohatější aranže, vokály
Potenciál je tam ale veliký. Hodně štěstí.
Zpěv - moc se mi líbí. Angličtina mi nevadí. Nevadí mi ani exotický přízvuky..Tvůj přízvuk mi přijde v pohodě.
Kompozičně je to pro mě nuda. Je to taková mainstreamová melodie, ničím překvapující. Ale možná, že právě to se bude lidem líbit, já mám prostě už rozmazlené ucho. Podle mě by tomu pomohla nějaká produkce. Bohatější aranže, vokály