Nová autorská píseň

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
teri03

Nová autorská píseň

Příspěvek od teri03 »

Ahoj, ráda bych s vámi sdílela mou novou autorskou píseň: Budu ráda za názor. :)

MDudas

Re: Nová autorská píseň

Příspěvek od MDudas »

Keby som mal 30 rokov, tak poviem - MEGA SUPER. :palec+:

Ale ze som uz starsi a videl som spustu videi a pocul spustu skladieb, tak poviem FAJN .
Netusim, kolko ludi a akej urovne na tom spolupracovalo, ak je to amaterske, tak - VELMI slusna uroven. :palec+:

Ak chces od miestnej komunity aj detailnejsiu kritiku, tak to radsej napis otvorene.
Zeny su tu tak vzacne, ze si nikto netrufne... :P

biscuit

Příspěvek od biscuit »

vypadá to, že do toho dáváš hodně, tak snad ani není na místě to úplně pitvat. za mě teda: neustupuj, makej na sobě a poslouchej jen svůj cit a lidi, ke kterým cítíš opravdový respekt. ať se ti daří.
už teď je to celkem fajn, za pár let to může být paráda ;-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja teda neviem skoro po alnglicky .. Ale toto ma nejak taha za usi .. Je to ok ? Povedzte dakto , kto vie anglicky ..Ak to ma byt po anglicky , tak musi byt ta anglictina 100% , inak to nema zmysel ..

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Pytkin: Kdo to dneska řeší ? Český akcent tam trochu je, ale je tomu v pohodě rozumět. Co je anglicky správně ? Americký, britský nebo australský akcent ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jirko : Nejde o akcent .. But mi ta anglictina nevadi , alebo vadi .. a tu mi vadi .. Tak by som doporucil na tom zapracovat ..

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

ahoj, mne ta anglictina nevadi, skor taky ten nastrojeny prejav.
skoda, ze tam nie je zivy nastroj (teda znie to ako elektrika). v mixe mam pocit, ze ta dynamika hlasu kolise do tej urovne, ze miestami nie je rozumiet... dalo sa to poriesit no.
video - zvolil by som asi iny typ zaberov (zaber zospodu na tvar nevyzera prilis ok podla mna) a v choreografii mozno viac jednoduchych veci ako to prehanat a vysledok
aj tak nie je taky ako by clovek cakal...

tony9

Příspěvek od tony9 »

Ten tvůj song se mně líbí. Je vidět, že jsi na něm pracovala.
Samozřejmě je vždycky co zlepšovat.
Večer si projdu tvůj kanál na Youtube.

eternalsoulastray

Příspěvek od eternalsoulastray »

ahoj teri03: je to peknej song. zni to prijemne klidne, a libi se mi tvuj zpev. pianko je taky pekny, ne moc prekombinovany, ale zni dobre. spousta uspesnych zpevacek ma spatny skladby, a ty jako ne slavna mas neco vic > svobodu v tvorbe a dobrej vysledek. :)

Preju ti hodne stesti a zabavy v hudebnim svete. :)

jackies

Příspěvek od jackies »

Strejda jackies říká, že to na tom jůtjůb teda projel.
Postřehy :
- bacha na ladění nástrojů - Stand By You mi tedy trhalo mé staré uši
- po 3 kouskách už jsem měl problém s očima - opravdu se mi zavírali aniž bych už něco vůbec poslouchal - přeber si to sama ;)
- zpívat umíš, je to dobré a bude to lepší
- držím ti palce a doufám, že jsi člověk pokorný, skromný a nemachruješ
muzikant

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Pytkin píše:
16 črc 2020 01:30
Ja teda neviem skoro po alnglicky .. Ale toto ma nejak taha za usi .. Je to ok ? Povedzte dakto , kto vie anglicky ...
Uz si pocul original rodeneho US Texasana hovorit po americky ? Alebo original Anglicana zo stredneho Anglicka ? Alebo niekoho z Noveho Zelandu ? :D To su verzie ! Ale ano, original Holyudska anglictina ma viac otvorenu a "zagulatenu" vyslovnost.
Napr. X-krat pouzite "sorry" - vo vacsine nareci sa vyslovuje "o" viac s priklonom k "o" a nie k "a"... Ak to nahodu niekde mrsia ako "a", tak to vyslovuju omnoho otvorenejsie.
teri03, chce to fakticky trochu viac otvarat usta. nie moc, trochu. :wink:
hzsrtnn píše:
16 črc 2020 11:34
ahoj, mne ta anglictina nevadi, skor taky ten nastrojeny prejav.
Toto ma trosku prekvapilo. Kde konkretne ? Ako by mal vyzerat "nenastrojeny prejav" v tomto videu?

hzsrtnn píše:
skoda, ze tam nie je zivy nastroj (teda znie to ako elektrika).
Wow. Mas dobry sluch. :palec+: Vedel by si povedat, aj ake VST pouzili ?

hzsrtnn píše:
v mixe mam pocit, ze ta dynamika hlasu kolise do tej urovne, ze miestami nie je rozumiet...
Cakal som, ze niekto skritizuje kvalitu mikrofonu, ale dynamiku ? :shock: Daj konkretne pasaze, kde to je pocut.

hzsrtnn píše:
video - zvolil by som asi iny typ zaberov (zaber zospodu na tvar nevyzera prilis ok podla mna) ...
Ano, ano. Portretovy zaber sa bezne toci presne vo vyske oci. Navyse ma slecna spevacka pekne, gulate lica, takze by mali s kamerou aj trochu poodstupit. Ale nie som si isty, ci chcela riesit uplne vsetko.
Naposledy upravil(a) MDudas dne 18 črc 2020 02:46, celkem upraveno 3 x.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Btw. hrozne sa mi lubi, ako spevacka po zatvoreni ust este tak nejako "neisto a ospravedlnujuco" stlaci k sebe pery.
Pride mi to tak intelektualsky sexi... :oops: :wink:

A ani som si vobec nevsimol vasu inspiraciu Maddie Z. :wink:

Je to fajn! :palec+:

markuc

Příspěvek od markuc »

Pro mě moc pěkný, škoda, že tam není nějaký větší rozvoj v aranžmá, to možná způsobuje u někoho to padání víček. Smyčce, orchestr, nebo naopak trocha rytmiky ... Zpívá ti to hezky, těším se na další věci. Kolik to dá práce jsi už jistě pochopila, tak nepolevuj !

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Jen k té angličtině. Přijde mi sama o sobě úplně ok. Jen na některých místech je nacpaného víc textu než lze na melodii dobře uzpívat. Proto to někde zní nepřirozeně a tahá za uši. Tam, kde to sedí, se mi to zdá v pohodě.

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

@mdudas - clovece, nehul to,alebo nepi to...

Odpovědět