Oh Shit (Conscindis Bootleg)
Oh Shit (Conscindis Bootleg)
Tak jsem dodelal novinku
melo to byt do contestu kterej jsem nevyhral, tak sem to jeste trochu zlepsil a nabizim vam to tu formou bootlegu. Všechny nazory, hlavne kritika jsou vitany! .) diky

Re: Oh Shit (Conscindis Bootleg)
Začiatok dobrý stred zábavný až úsmevný , koniec tiež zdarený , na mojich ubohučkých Sennheiser HD201 žiadny neprijemný rezavý zvuk.
Kompozične davam len 8/10 hviezd. inak fajn.
ešte sa treba podakovať vyrobcom Stock Fernet a Sprite za moju dobru naladu

Za moju dobru naladu vdacim Rizlingu Vlasskemu. Skladba ok, harmonizuje so svojim nazvom
.

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
nazov zodpoveda ..
Promiň, ale těšil jsem se až to skončí....... 

jazzym píše:Začiatok dobrý stred zábavný až úsmevný , koniec tiež zdarený , na mojich ubohučkých Sennheiser HD201 žiadny neprijemný rezavý zvuk.
haha vas dva mam teda brat jako ironii nebo vazne?Cundo píše:Za moju dobru naladu vdacim Rizlingu Vlasskemu. Skladba ok, harmonizuje so svojim nazvom.

Pytkin píše:nazov zodpoveda ..
tohle neni kritika klucimaux píše:Promiň, ale těšil jsem se až to skončí.......

kazdopadne vsem dekuji i za negativni nazory!

Já jsem ten poslední, kdo by tady mohl rozdávat rozumy, ale ten track je prostě prázdnej, bez progrese, bez ducha jako když tchýně mlátí hrncema. Je to jako náhodně vyskládaný samply z music makera. Vem to trošku literárně. Úvod-stať-závěr a pak to sem znova hoď všem hladovejm psům. OK?
Vyser se na to.diplo píše: tohle neni kritika klucipotrebuju poradne nasolit
muzete mi to rict trochu objektivneji?
diky
![]()
Na světě je tolik jiných bohulibých činností

supermaux píše:Já jsem ten poslední, kdo by tady mohl rozdávat rozumy, ale ten track je prostě prázdnej, bez progrese, bez ducha jako když tchýně mlátí hrncema. Je to jako náhodně vyskládaný samply z music makera. Vem to trošku literárně. Úvod-stať-závěr a pak to sem znova hoď všem hladovejm psům. OK?

mas pravdu asi budu instalaterem nebo politikemjackies píše:Vyser se na to.diplo píše: tohle neni kritika klucipotrebuju poradne nasolit
muzete mi to rict trochu objektivneji?
diky
![]()
Na světě je tolik jiných bohulibých činností

zdar...doporučuju treba poslechnout nejakou muziku kde sou nějaký nápady co se ti libí a pak skusit udělat neco podobnýho , ale trvá to roky , tak bacha. Dyž ty sem hodiš trek o kterým sam viš , že to je shit...tím bych začal..min nahazovat a vic dělalat a pilovat...to se všechno musí vysedět todle...Nevim co chceš dělat presně ..asi nakej minimal bych to viděl ...to je podle me jeden z nejnudnejších stylu dneška...kde nic tu nic..Mlady lidi sou nakrmený dneska jenom timadle sračkama A to nemyslim jen minimal... to je pak těžký . Omlouvam se všem minimalistum, ale citim to tak prostě .
naozaj si myslím že to nieje nejaký prúšvich , . určite tato skladba je skôr taký exot , ktorých sa nemá moc objavovať v setoch , .. zvukovo sa mi to pozdáva , a páči sa mi aj taký ten nábeh , .. akoby skreslenej gitary s pridaním volume.
neviem ako sa to robí ale mne to pripomína gitaru .

303: tos posral! 

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
- ReaktoplazmAR
mne sa na tom prave lubi to jak je to deravé
, nejaky ten badatelný vyvoj by v tom nezaškodil.. no ja by som to hnal viac do extremu než normalizoval, viac rozbit, viac dier, viac rozposúvat.. + určite by som vymenil ten "lead" čo tam vytrubuje dokola.. no potom by si tu mal komenty ešte horšie alebo žiadne 

je to hudebne dost prazdny, dle myho i na trap. je z toho slyset, ze vis jak by to melo znit, cast veci tak i zni, ale toho obsahu a myslenky by to chtelo urcite vic a nejen proto, ze je na to vetsina lidi zvykla z jinejch zanru 
a kdyz uz je tady zminka o tom hlavnim motivu, je pravda, ze v originale je o dost min otravnej, i kdyz se jedna o stejnou a stejne pitomou kolovratkovou melodii. prijde mi, ze oni si to uvedomovali a jistou mirou citu ten motiv nenechali tak "vyrvavat" jako ty...
btw. zde je orig. track

a kdyz uz je tady zminka o tom hlavnim motivu, je pravda, ze v originale je o dost min otravnej, i kdyz se jedna o stejnou a stejne pitomou kolovratkovou melodii. prijde mi, ze oni si to uvedomovali a jistou mirou citu ten motiv nenechali tak "vyrvavat" jako ty...
btw. zde je orig. track
co je to ten Trap?...to je nakej styl novej ?