Prvy kontakt zo Syntaktom
Re: Prvy kontakt zo Syntaktom
preco by som to robil ? nemam dovod otravovat sa s daw a plugin
i… na muziku vela casu nemam, tka ten cas vyuzivam s niecim co ma bavi.. co daw teda rozhodne nieje
i… na muziku vela casu nemam, tka ten cas vyuzivam s niecim co ma bavi.. co daw teda rozhodne nieje
-
No ako myslis.Mozno raz ten mur hlavou prerazis.Tvoje jamy s digitone a digitakt sa mi zdaju byt lepsie.
nerozumiem, aky mur ? co mam prerazat ? ja ziadny mur prerazat nechcem
já nechápu, jak někdo může nechápat, že je někdo úplně v pohodě, žije si dobře a k tomu aby si žil ještě líp, si občas pohraje s nějakou hračkou. a že když je ta hračka třeba malý bagříček a vyhloubí s ním díru, že mu nedělá problém tu díru, když si dohraje, po sobě zase zahrabat, aniž by měl potřebu to vyhrabanou díru ukazovat celému světu a v horším případě ještě přemýšlet, jak na tom celém zbohatnout...
Spusta ludi ma problem s pochopenim ze ich pohlad na svet moze byt diabletralne odlisny od pohladu niekoho ineho a ze kazdeho zenu dopredu (alebo drzia na mieste ) uplne ine motivacie a ciele. To plati nielen pre muziku ale pre vsetko.
-
Nemyslel som to zle.Ved nech si kazdy robi co len chce.
Ved ok ja sa na teba nehnevam.
-
Je to dobre. Nicmene by me strasne zajimalo, jak by to znelo smichane a vypiplane. Za me je to zvukove trochu dietni i kdyz musim priznat ze misty mi to bylo uplne jedno, protoze muzika byla silnejsi, nez moje esteticke soudy. Jen tak dal, je z toho citit radost a uvolnenost. Ten paty kousek mi prijde i docela originalni a napadity.
uvidime kam ma toto cele zaveje, je to celkom zaujimava cesta pre mna .. je mozne ze ked spravim 8 patternov (== 8 "trackov") tak potom pripojim digitakt, presuniem kopak/basu z synatktu na digitakt (predsa len ten kick a basa nie su uplne take ako by som si predstavoval, synteza v Syntake ma urcite limity a hlavne ten kopak tam natocit ten spravny psytrancovy je skoro nemozne) ... a pripadne este doplnim aj nejake pady z digitonu a/alebo virusu .. uvidime .. berem to ako taku stavbu ktorej zatial staviam zaklady, a casom uvidim co vsetko este pristaviam nikto ma nikam netlaci takze sa s tym mozem hrat aj roky a mozno aj na vymiesanie v DAW nakoniec dojde, ktovie )))
Ukazky su ako vzdy na tvojej urovni, ktoru si drzis. Psy-cko je proste tvoj domov.
Krabicky su fascinujuce pre moje hrube prsty malinke aspon 2x take...
Ale nikdy nekonciaca debata DAW vs HW vesmirnych rozmerov nema riesenie.
Krabicky su fascinujuce pre moje hrube prsty malinke aspon 2x take...
Ale nikdy nekonciaca debata DAW vs HW vesmirnych rozmerov nema riesenie.