Prvy kontakt zo Syntaktom
Prvy kontakt zo Syntaktom
jezisko doniesol novu hracku .. prvy rychly test .. velke nadsenie, najpodarenejsi box z celej serie, doslova nabite moznostami.. analog sekcia je skvela ! Rozhodne ak niekto zvazuje aky Elektron box kupit ako prvy na zoznamenie - doporucujem toto.
Re: Prvy kontakt zo Syntaktom
ano .. ma to 12 stop
Absolutní bomba! Jak jsi udělal tu basu? Taky mám nově Syntakt, dlouho jsem po něm pošilhával. Je to můj první Elektron a zatim trochu frustrace co se týče sekvenceru, já na to vůbec nejsem zvyklej a moc to nepobíram... je to hodně složitej stroj... ale bomba! Je super jak objevuješ pořád různý skrytý překvápka a sweetspoty
"rychlý test" - haha... no je vidět, že s tim zatraceně dobře umíš
vcera som zas zbuchal take nieco viac technoidne
DikyCyril píše: ↑28 pro 2022 11:54Absolutní bomba! Jak jsi udělal tu basu? Taky mám nově Syntakt, dlouho jsem po něm pošilhával. Je to můj první Elektron a zatim trochu frustrace co se týče sekvenceru, já na to vůbec nejsem zvyklej a moc to nepobíram... je to hodně složitej stroj... ale bomba! Je super jak objevuješ pořád různý skrytý překvápka a sweetspoty
Basa je jednoducha, ide z analogovej stopy, tu mas screenshoty ako nastavit
a este AMP obalka takto
Moc díky, zkusim! Basu se mi zatim moc nedaří nakroutit
tuto je fajn cheat sheet pre Digitakt - samozrejme veci ohladom samolingu ignoruj ale vacsina zvysnych vseobecnych funkcional je rovnaka aj na Syntakte (Syntwkr, Digitakt aj Digitone ma 90% sekvencer funkcionalit identickych), takze ti to dost pomoze zorientovat sa .. ked sa ti tn sekvencer dostane do krvi a naucis sa par klavesovych skratiek zistis ze je vlastne strasne jednoduchy a hlavne sikovny
https://davemech.live/digitakt-cheat-sheet
https://davemech.live/digitakt-cheat-sheet
2 nove kusky to serie “Syntrance”
Tymto tempom mam za 2 mesiace album
)
Já tě obdivuju, že na tom uděláš komplet song... mě zatim ten sekvencer (kromě parameter locks a systému na posun noty vůči mřížce) přijde uplně na hovno... fakt jak se škrábat levou nohou za pravym uchem. Přijde mi to strašně nemotorný, pořád je něco problém, furt řešim, proč něco nejde a nebo jak byla ta složitá klávesová zkratka... Ale jinak Syntaktu hodně přicházim na chuť a umí super zvuky, plus mě fakt baví hrát na ty tlačítka, a to i bez velocity. A integrace do DAW.
ste skus v esit rezime not drzat stlacene FN a potom sipkami doprava/dolava posuvas celu sekvenciu - to je super tiezJá tě obdivuju, že na tom uděláš komplet song... mě zatim ten sekvencer (kromě parameter locks a systému na posun noty vůči mřížce) přijde uplně na hovno...
aj sposob kopirovania not, aleb vlastne opirovania cohokolvek aj medzi patternami je najjednoduchsi zo vsetkych grooveboxov co som kedy mal
proste mne ten sekvencer sadol, vsetko mi tam pride intuitine edmoduche
Díky za tip, zkusim! Mě přijde, že rozdíl v pohodlnosti a rychlosti mezi hw a sw je v tomhle tak strašně propastnej (ve prospěch sw), že už mam problém "jít zpátky". Možná, že by to vyřešil nějakej velkej displej a kombinace... něco na způsob takovýhotoho úzkýho displeje, co byl na macboocich nad klávesnicí (kde to byla sračka, samozřejmě), ale tady by tam byla timeline jako v daw a v tom třeba pianoroll, nebo něco takovýho, a bylo by to dotykový / multitouch
-
technostar
Za dva mesiace album na ktory sa za 2 mesiace zabudne.Velmi talentovany fella chce zvrhnut svet to fucking simple.
Naposledy upravil(a) technostar dne 19 úno 2023 18:05, celkem upraveno 1 x.