Rascallon - Scumbag Provider (shitface version)
Rascallon - Scumbag Provider (shitface version)
Dobrý podve?er prajem,
Hrozne dlho som nerobil ni? a už mi pripadalo absurdné neohodnoti? nejak situáciu ?o sa deje tu v európe, vo svete, a tak všeobecne okolo m?a. Tu je nie?o ?o vzniklo spojením všetkého ?o v poslednom ?ase ?lovek prežíva a ako je braný médiami - ako handra.
tak enjoy...
Hrozne dlho som nerobil ni? a už mi pripadalo absurdné neohodnoti? nejak situáciu ?o sa deje tu v európe, vo svete, a tak všeobecne okolo m?a. Tu je nie?o ?o vzniklo spojením všetkého ?o v poslednom ?ase ?lovek prežíva a ako je braný médiami - ako handra.
tak enjoy...
Naposledy upravil(a) Rascallon dne 27 pro 2014 17:05, celkem upraveno 14 x.
- Jirka Štolfa
Re: Rascallon - Scumbag Provider (shitface version)
Super! Rád si poslechnu, kam se to bude ubírat.
Napodobne, pochval sa ked to bude hotove.
Nie je to môj štýl, ale páči sa mi to. No každopádne, keď som si prešiel tvoj profil na SC tak mi tie veci aj napriek kvalite pripadajú trochu rovnaké. Inak ale veľmi fajn.
No ešte sa len učím, každý tip či pomoc je výtaná. 

-
asi bych to vychvalil do nebes, kdyby ta pisnicka byla tvoje, protoze to, co se mi na tom libi, je predevsim hudba samotna - beru, ze je to remix, ale pouze na zaklade par zvuku, kterymi si puvodni track obohatil bez pridani nejaky svy myslenky, to proste nemuzu brat jako plnohodnotny pocin... kdybych totiz vyabstrahoval to, co je tvy a to, co je v originale, tak nezbyde de facto nic, z ceho bych byl nejak nadsenej - ale az sam napises takovouhle pisnicku, tak smeknu, vazne!
Vlastne to je remix z pesničky Road to Perdition - Ghosts od Thomasa Newmana (originálny autor). Reflekt to zremixoval a nazval to Need to feel loved. To isté som mohol urobiť ja, ale zanechal som rešpekt autorovi ktorý ovplyvnil celý môj pohľad na hudbu a nostalgiu ako takú. Ja som z originálnej pesničky nevzal nič, v skutočnosti, vokály sú nedostupné a nikdy nevyjdú, takže som to vyjmul z Horizontal remixu kde to bolo lepšie počuť a lepšie sa to dalo vystrihnúť. Ja v skutočnosti nehovorím že som nejaký preborník. Zremixoval som to kvôli tomu že síce je moja alltimovka originál mix, ale potreboval som priložiť ruku k tomuto masterpiece, aspoň remixom.
Dúfam že som to dostatočne objasnil a dúfam že som neurobil žiadne misunderstandings.
Tu je horizontal: Tu je originál (1:45): Peace.
Dúfam že som to dostatočne objasnil a dúfam že som neurobil žiadne misunderstandings.
Tu je horizontal: Tu je originál (1:45): Peace.
rascallon: libi se mi co delas a jak to delas. jen bych si dovolil vypichnout dve veci, ktery se mi zda, ze jeste nemas uplne vybrouseny:
- zvuk - prijde mi, ze mas osizeny stredy, hlavne ty nizsi; zvuk nezni uplne plne, je to takovy trosku "U"
- variabilita - souvisi to s vyberem a pouzivanim zvuku; mam pocit, jako ze sazis na osvedceny zvuky a bojis se zaexperimentovat a pouzit jinou barvu; paradoxne si myslim, ze prave pouzitim jiny barvy se posunes o velkej kus dal; neboj se experimentu
drzim palce
- zvuk - prijde mi, ze mas osizeny stredy, hlavne ty nizsi; zvuk nezni uplne plne, je to takovy trosku "U"
- variabilita - souvisi to s vyberem a pouzivanim zvuku; mam pocit, jako ze sazis na osvedceny zvuky a bojis se zaexperimentovat a pouzit jinou barvu; paradoxne si myslim, ze prave pouzitim jiny barvy se posunes o velkej kus dal; neboj se experimentu

drzim palce

je to super ale zase..
nechci byt hnidopich ale to co jsi udelal neni remix ale bootleg. remix by to byl kdyby te umelec co to vytvoril pozadal o zremixovani a treba by to vydal. ale takhle je to bootleg. ale je to jenom takova malickost ktera lidem jako me drti oci
jinak co se tyce zvuku je to v pohode
nechci byt hnidopich ale to co jsi udelal neni remix ale bootleg. remix by to byl kdyby te umelec co to vytvoril pozadal o zremixovani a treba by to vydal. ale takhle je to bootleg. ale je to jenom takova malickost ktera lidem jako me drti oci

Zdravím, tak po dlhom ?ase som kone?ne nie?o temného urobil, a dokonca s jedným slovákom. Ani neviem ?i to bude remix, ke?že z orig. pesni?ky tam je len pár zvukov.
Rád by som po?ul vašu kritiku. Vopred ?akujem.
Rád by som po?ul vašu kritiku. Vopred ?akujem.
to piano je vase sestava not? v originalu ho neslysim, ale jestli nemate tu melodii odjinud. ptam se, protoze se zda byt primo genitalni! vadi mi, ze neni ukazka delsi, takhle to nema zas tak moc velkou vypovedni hodnotu o tracku.. no a hlavne mi vadi, ze zvuk je takova, odpust mi to slovo, srajda
ale jestli je melodie vase, basa vase, ma ten track solidni strukturu, prechody a vsechno co k tomu patri a udelate neco s tim mixem, muze to bejt hodne velka pecka.

Ahoj, Ď. za odpoveď, jup piano som robil ja, a k zvuku, nie je to ešte doladené, musím sa potom pohrať s masterom. Anyway k zvukovej stránke basslinu je zodpovedný kolega, ja som to len upravil aby to zvukovo/ výškovo sedelo. Song budem postupne uploadovať buď po častiach alebo potom celý.
Dík ešte raz za kritiku, určite sa na to pozriem.

Dík ešte raz za kritiku, určite sa na to pozriem.

nemyslim, ze to je masterem, ale spis mixem a pristupem ke zvuku... ale uvidime teda casem, co z toho vyleze. ja se tesim 

Zdravím, nejak sme experimentovali a vzišlo z toho toto. Sám neviem ?o k tomuto poveda? O.o
Peace!
Naposledy upravil(a) Rascallon dne 30 zář 2013 02:20, celkem upraveno 2 x.
mne sa to paci, za mna palec hore